مقاله پاسخهای بیوشیمیایی گیاهچه های لوبیا آلوده با قارچ Fusarium oxysporum f. Sp.Phaseoli به تیمار بذری سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پاسخهای بیوشیمیایی گیاهچه های لوبیا آلوده با قارچ Fusarium oxysporum f. Sp.Phaseoli به تیمار بذری سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاسخهای بیوشیمیایی گیاهچه های لوبیا آلوده با قارچ Fusarium oxysporum f. Sp.Phaseoli به تیمار بذری سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاسخهای بیوشیمیایی گیاهچه های لوبیا آلوده با قارچ Fusarium oxysporum f. Sp.Phaseoli به تیمار بذری سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاسخهای بیوشیمیایی گیاهچه های لوبیا آلوده با قارچ Fusarium oxysporum f. Sp.Phaseoli به تیمار بذری سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
لوبیا چیتی یکی از مطلوب ترین و پرمصرف ترین انواع لوبیا است. قارچ زردی فوزاریومی لوبیا با نام علمی Fusarium oxysporum f. sp. Phaseoli یکی از مهمترین بیماری های لوبیا در گلخانه و مزرعه محسوب می گردد. در تحقیق انجام شده کاربرد سالیسیلیک اسید به مدت ۶ ساعت ( غلظت ۱/۵ میلی مولار) و متیل جاسمونات به مدت ۸ ساعت ( غلظت ۲۰۰ میکرو مول) به وسیله تیمار بذری برای القا مقاومت گیاه لوبیا در برابر قارچ فوزاریوم اندازه گیری شده است. با اندازه گیری پارامترهای بیوشیمیایی شامل پروتئین، فنیل آلانین آمونیا لیاز، گایاکول پراکسیداز و فنل کل در طی ۳ زمان ۲۴، ۷۲ و ۱۲۰ ساعت پس از تلقیح، اثر تیمار بذری سالیسیلیک اسید و متیل جاسمونات را در گیاهچه های لوبیا رقم حساس تلاش در شرایط آزمایشگاهی و در ژرمیناتور با شرایط دمایی ۲±۲۴ با شرایط نوری ۱۶/۸ و رطوبت نسبی ۵±۶۰ در مدت ۱۵ روز بررسی شد. طرح آزمایشی این تحقیق کاملاً تصادفی با ۳ تکرار انجام شده است. نتایج نشان داد که سالسیلیک اسید در سطح ۱/۵ میلی مولار در فعالیت پروتئین و آنزیم پراکسیداز و در گیاهچه های لوبیا آلوده تیمارشده با سالسیلیک اسید در فنل کل وهمچنین متیل جاسمونات ۲۰۰ میکرومول در آنزیم پلی فنل آمونیالیاز (PAL) بهترین مقاومت القایی را در برابر قارچ فوزاریم نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.