مقاله تأثیر pH بر میزان رشد عوامل قارچی خاکزاد دخیل در زوال مرکبات استان هرمزگان


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر pH بر میزان رشد عوامل قارچی خاکزاد دخیل در زوال مرکبات استان هرمزگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر pH بر میزان رشد عوامل قارچی خاکزاد دخیل در زوال مرکبات استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر pH بر میزان رشد عوامل قارچی خاکزاد دخیل در زوال مرکبات استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر pH بر میزان رشد عوامل قارچی خاکزاد دخیل در زوال مرکبات استان هرمزگان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
بیماری زوال از بیماری مهم مرکبات در استان هرمزگان محسوب می شود. پس از جداسازی عوامل قارچی خاکزاد دخیل در زوال مرکبات و اثبات بیماریزای آن ها روی پایه های مرکبات سه قارچ Phytophthoracitrophthora ، Fusariumsolani و Phy. Nicotiana به عنوان عوامل قارچی دخیل در زوال معرفی شدند. در تحقیق حاضر به منظور تعیین میزان رشد این قارچ ها در pH های مختلف به منظور استفاده از آن در مدیریت بیماری آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با آزمایش فاکتوریل انجام شد. فاکتورهای این آزمایش نوع قارچ و pH های مختلف بود. نتایج این تحقیق نشان داد pH ،pH=5 بازدارنده برای رشد قارچ Fusariumsolani و Phytophthoracitrophthora بود. بیشترین میزان رشد بیمارگرها در pH=7 و pH=8 اتفاق افتاد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.