مقاله بررسی علل تشکیل آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک، تاکیدی بر اختلاط ماگمایی در توده نفوذی سیرجان، استان کرمان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی علل تشکیل آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک، تاکیدی بر اختلاط ماگمایی در توده نفوذی سیرجان، استان کرمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی علل تشکیل آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک، تاکیدی بر اختلاط ماگمایی در توده نفوذی سیرجان، استان کرمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی علل تشکیل آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک، تاکیدی بر اختلاط ماگمایی در توده نفوذی سیرجان، استان کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی علل تشکیل آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک، تاکیدی بر اختلاط ماگمایی در توده نفوذی سیرجان، استان کرمان :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
توده نفوذی سیرجان با سن الیگوسن و روند شرقی غربی در جنوب شرقی کمربند ماگمایی ارومیه- دختر( نوار دهج – ساردوئیه ) در استان کرمان قرار دارد. ترکیب سنگ شناسی این توده به طور اصلی از نوع گرانودیوریت و مونزو گرانیت و در مواردی دیوریت، کوارتز دیوریت ، کوارتز مونزودیوریت ، سینوگرانیت ، آلکالی گرانیت و تونالیت می باشد. بافت کلی سنگ ها گرانولار و در مواردی بافتهای پورفیریتیک ، پوی کیلیتیک ، میکروگرافیک ، گرانوفیریک ، میرمکیت و پرتیت می باشد. در این توده شواهد بافتی از پدیده آمیختگی به چشم می خورد که از آن جمله می توان به وجود بلورهای خورده شده و تحلیل رفته، پلاژیوکلازهای با منطقه بندی نوسانی و بافتی شبیه دندریتی، بلورهای با دربرداری فراوان، وجود آپاتیت های سوزنی، گردشدگی بیوتیت و هورنبلند، حاشیه واکنشی و مضرسی کوارتز و پلاژیوکلاز و وفور آنکلاوها اشاره نمود. آنکلاوهای این توده را می توان به دو نوع آنکلاوهای کاملأ بیگانه و آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک تقسیم نمود که آنکلاوهای میکروگرانولار مافیک این توده در اثر پدیده اختلاط ماگمایی حاصل شده اند که دارای بافت گرانولار در کنار بافت های پورفیریتیک، پوی کیلیتیک، میکروگرافیک، گرانوفیریک، میرمکیت و پرتیت می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.