مقاله مقایسه عملکرد و بررسی روابط رگرسیونی عملکرد و اجزاء آن در لاینهای خالص گیاه زراعی کنجد ( Sesamum Indicum L.)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه عملکرد و بررسی روابط رگرسیونی عملکرد و اجزاء آن در لاینهای خالص گیاه زراعی کنجد ( Sesamum Indicum L.) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه عملکرد و بررسی روابط رگرسیونی عملکرد و اجزاء آن در لاینهای خالص گیاه زراعی کنجد ( Sesamum Indicum L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه عملکرد و بررسی روابط رگرسیونی عملکرد و اجزاء آن در لاینهای خالص گیاه زراعی کنجد ( Sesamum Indicum L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه عملکرد و بررسی روابط رگرسیونی عملکرد و اجزاء آن در لاینهای خالص گیاه زراعی کنجد ( Sesamum Indicum L.) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با توجه به اهمیت افزایش عملکرد ودست یابی به خود کفایی نسبی روغن، این بررسی در قالب طرح آزمایشی بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار بر روی ۲۳ لاین کنجد به منظور تعیین و معرفی لاین یا لاینهای برتر از لاین شاهد جهت کشت در منطقه و همچنین تعیین روابط رگرسیونی بین عملکرد و اجزاء کمی و کیفی آن در لاینهای خالص کنجد به منظور استفاده در برنامه های بهنژادی بعدی این محصول صورت گرفت. تجزیه واریانس برای صفات نشان داد که در سطح احتمال ۵% از لحاظ وزن هزاردانه ، فاصله اولین کپسول تا زمین ، عملکرد روغن دانه ، عملکرد پروتین دانه ، فاصله میانگره ها در بوته و تعداد شاخه های فرعی در بوته، بین لاینهای خالص کنجد تحت تیمار اختلاف معنی داری وجود دارد و مشخص گردید که از لحاظ عملکرد روغن دانه در هکتار ، ارقام شماره ۲۱و۹ (شاهد منطقه) به ترتیب با میانیگین های ۵/۶۸۲ و۲/۶۶۵ کیلوگرم در هکتار دارای بیشترین مقدار روغن بوده و از لحاظ مقدار درصد روغن ارقام شماره ۹،۸،۲۱ به ترتیب با میانگین های ۵۸ ، ۵/۵۷ و ۵۷ درصد دارای بیشترین درصد روغن هستند. بررسی روابط رگرسیونی چند متغیره به روش stepwise forward selection در مورد صفت عملکرد روغن دانه (y) نشان داد که این صفت یک رابطه رگرسیونی قوی با صفات عملکرد دانه (X1) ، طول کپسول در بوته (X2)، تعدا بوته در واحد سطح (X3) ، تعداد کپسول در بوته(X4) و صفت تعداد شاخه فرعی در بوته(X5) بصورت زیر دارد : y=-0.12+0.69X1+1.9X2+0.05X3+0.14X4+.003X5 این مدل رگرسیونی بیش از ۹۸% تغییرات مربوط به عملکرد روغن دانه را توجیه می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.