مقاله مقایسه سناریو A2 و B2 در پیشبینی پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه تهران)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سناریو A2 و B2 در پیشبینی پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه تهران) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سناریو A2 و B2 در پیشبینی پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سناریو A2 و B2 در پیشبینی پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سناریو A2 و B2 در پیشبینی پارامترهای اقلیمی با استفاده از مدلهای گردش عمومی جو (مطالعه موردی: ایستگاه تهران) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مدلهای گردش عمومی جو بر اساس سناریوهای انتشار گازهای گلخانه ای اقلیم آینده کره زمین را پیش بینی می-کنند. دقت تفکیک زمانی این مدلها مناسب میباشد ولی دقت تفکیک مکانی این مدلها بسیار بزرگ می باشد کهنتایج آنها نمیتواند در علومی مانند هیدرولوژی، منابع آب و حفاظت خاک استفاده شود، لذا ریزمقیاس گردانی داده-های مدل گردش عمومی جو ضرورت پیدا می کند. امروزه پیش بینی متغییرهای اقلیمی برای اطلاع از میزان تغییرات ودر نتیجه در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای تعدیل اثرات سوء ناشی از تغییر اقلیم مورد توجه اقلیم شناسان وپژوهشگران قرار گرفته است. در این مطالعه با استفاده از داده های مدل گردش عمومی جو HadCM3 تحتسناریوی A2 و B2 با استفاده از روش ریزمقیاس نمایی آماری و به کارگیری مدل SDSM شبیه سازی اقلیمی برایپارامترهای بارش و دمای میانگین در دوره مشاهداتی ۲۰۰۸-۱۹۷۹ انجام گرفت. سپس به منظوره مقایسه سناریوهایA2 و B2 داده های شبیه سازی شده توسط مدل تحت سناریو A2 و B2 با داده های مشاهداتی ایستگاه مقایسهگردید. نتایج نشان داد که داده های شبیه سازی شده توسط مدل تحت سناریو B2 در مقایسه با سناریو A2 به دادههای مشاهداتی نزدیکتر می باشد. یعنی دقت و صحت مدل تحت سناریو B2 نسبت یه سناریو A2 بیشتر بوده است.که این نکته در برنامه ریزی برای مقابله با اثرات تغییر اقلیم بسیار حائز اهمیت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.