مقاله آموزش نانوایان و منابع انسانی نانوایی ها به عنوان راهکاری جهت بهبود کیفیت نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آموزش نانوایان و منابع انسانی نانوایی ها به عنوان راهکاری جهت بهبود کیفیت نان دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آموزش نانوایان و منابع انسانی نانوایی ها به عنوان راهکاری جهت بهبود کیفیت نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آموزش نانوایان و منابع انسانی نانوایی ها به عنوان راهکاری جهت بهبود کیفیت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آموزش نانوایان و منابع انسانی نانوایی ها به عنوان راهکاری جهت بهبود کیفیت نان :
تعداد صفحات:۳۰
چکیده:
از دیر باز است که نان به عنوان بهترین عامل اصلی تغذیه ایرانیان نقش به سزایی دارد وبالاترین سرانه مصرف نان در دنیا مربوط به ایران است، نان را می توان یکی از پرنقش ترین موارد تغذیه جهت عمده اقشار جامعه به شمار آورد و بیش از ۵۰ درصد پروتئین و ۶۰ درصد انرژی ما از نان است. با توجه به آموزه های دینی و جایگاه بالای نان در فرهنگ کشور ما، بالا بردن سطح کیفیت و سلامت نان و ارتقا سطح فرهنگ عمومی استفاده از آن امری ضروری به نظر رسیده و همچنین می تواند سهم به سزایی در حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی و نیز سلامت جامعه ایفا نماید. با توجه به اینکه گندم محصولی استراتژیک می باشد و کشور ما بزرگترین وارد کننده گندم جهان است، دور ریختن نان به دلیل عدم کیفیت آن و یا به مصرف رسیدن آن توسط دام امری غیراخلاقی و ناپسند به نظر می رسد، که علاوه بر هدر رفتن منابع ، عامل ایجا د وابستگی به کشورهای دیگر جهت ورو د گندم خواهد بود. طبق آیین نامه اجرایی قانون اصلاحی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کلیه صنوف مرتبط می بایست در کلاس های آموزشی و بهداشت شرکت نمایند . در این تحقیق به بررسی اهمیت گندم، آرد، نان ، آموزش نانوایان، وضعیت آموزش نانوایان در ایران و جهان و نقاط ضعف این سیستم می پردازیم
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.