مقاله ارزیابی تحمل پنج ژنوتیپ برنج به سرما در مرحله جوانه زنی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تحمل پنج ژنوتیپ برنج به سرما در مرحله جوانه زنی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تحمل پنج ژنوتیپ برنج به سرما در مرحله جوانه زنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تحمل پنج ژنوتیپ برنج به سرما در مرحله جوانه زنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تحمل پنج ژنوتیپ برنج به سرما در مرحله جوانه زنی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
برای ارزیابی تحمل به سرما در مرحله جوانه زنی، پنج ژنوتیپ برنج بررسی شد. آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار انجام شد. بذر های برنج تحت سه تیمار دمای متفاوت، شاهد ۲۵، ۱۵ و ۱۰ درجه سانتیگراد قرار گرفتند. صفات درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، درصد انرژی جوانه زنی، طول و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه ارقام برنج اندازه گیری شد و آنالیز داده ها با SPSS انجام شد. تیمارهای دمایی کم بطور چشمگیری باعث کاهش درصد جوانه زنی، سرعت و انرژی جوانه زنی همه ژنوتیپ ها در مقایسه با تیمار شاهد شد همچنین باعث تاخیر در رشد ریشه چه و ساقه چه در مقایسه با دمای شاهد شد که با کاهش طول و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه همراه بود. اوندا و گرده میزان درصد جوانه زنی، سرعت و انرژی جوانه زنی، طول و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه بیشتری نسبت به بقیه رقم ها تحت تیمار دمایی کم نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.