مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت آب رودخانه سی رود و امکان استفاده ازآن برای مصارف شرب و کشاورزی :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی کیفی آب رودخانه سی رود در استان مازندران و همچنین امکان استفاده (Suitability) از آب این رودخانه برای مصارف کشاورزی و شرب، تعداد ۱۵ نمونه از سرچشمه تا مصب رودخانه برداشت گردید. غلظت آنیونها و کاتیونهای اصلی و پارامترهای TDS, COD و NO3- توسط روش های استاندارد، اندازهگیری شد. ترکیب شیمیایی نمونهها با روشهای گرافیکی چون نمودارهای پایپر، نمودار ویلکاکس و شولر و همچنین نمودار گیبس مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده تیپ آب برای بیشتر نمونهها، بیکربناته کلسیک است. همچنین با توجه به نمودار گیبس مشخص شد که فرایند اصلی کنترل کننده شیمی آب رودخانه، عمدتا فرایند هوازدگی سنگ (برهم کنش آب با سنگ) میباشد. با ترسیم نمونهها بر روی نمودارهای ولیکاکس و شولر نیز آشکار گردید که آب رودخانه سی رود به طور کلی برای استفاده شرب مناسب نیست اما با توجه به میزان شوری و میزان سدیم، از آب این رودخانه میتوان برای آبیاری زمین های کشاورزی استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.