مقاله بررسی تاثیر ریسک پذیری افراد بر پذیرش سیستم های پرداخت سیار(مطالعه موردی : شعب منتخب بانک صادرات شهر شیراز سال ۱۳۹۲)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر ریسک پذیری افراد بر پذیرش سیستم های پرداخت سیار(مطالعه موردی : شعب منتخب بانک صادرات شهر شیراز سال ۱۳۹۲) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر ریسک پذیری افراد بر پذیرش سیستم های پرداخت سیار(مطالعه موردی : شعب منتخب بانک صادرات شهر شیراز سال ۱۳۹۲)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر ریسک پذیری افراد بر پذیرش سیستم های پرداخت سیار(مطالعه موردی : شعب منتخب بانک صادرات شهر شیراز سال ۱۳۹۲)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر ریسک پذیری افراد بر پذیرش سیستم های پرداخت سیار(مطالعه موردی : شعب منتخب بانک صادرات شهر شیراز سال ۱۳۹۲) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
پژوهش حاضر در صدد بررسی ریسک پذیری بر پذیرش سیستم های پرداخت سیار، و سنجش میزان تاثیر این عامل است.مدل مورد استفاده بر اساس تئوری انتظار است که ریسک پذیری تصمیم گیرندگان و تاثیر آن بر بازدهی تصمیمات را شامل می شود.نوع پژوهش کمی است و با استفاده از شیوه پیمایش انجام گرفته است. داده ها با استفاده از ابزار پرسشنامه به صورت طیف لیکرت طراحی شده جمع آوری شده است. جمعیت آماری مشتریان بانک صادرات شیراز هستند که از میان آن ها حجم نمونه ۲۸۲ نفری با استفاده از نمونه گیری ساده انتخاب شدند. اعتبار گویه های پژوهش با استفاده از روش اعتبار صوری تعیین شد و برای اندازه گیری پایایی آن ها با استفاده از نرم افزار spss ضریب آلفای کرونباخ محاسبه گردید. برای بررسی روابط متغیرها از آزمون های آماری مناسب در سطح تحلیل دو متغیره استفاده شد. یافته های پژوهش حاکی از آن است که بین بعد ریسک و پرداخت سیار رابطه معناداری از نوع مثبت وجود دارد. به عبارتی هرچه میزان ریسک پذیری افراد افزایش یابد، امکان استفاده از سیستم های پرداخت سیار نیز بیشتر می شود.همچنین تاثیر عواملی چون سن و تحصیل بر بعد ریسک نیز در این پژوهش قابل مشاهده است. بین متغیر سن افراد پاسخگو و ریسک پذیری تفاوت معناداری از نوع منفی وجود دارد،به عبارتی هرچه از سن افراد کاسته می شود ریسک پذیری آنها بیشتر می شود که نشان دهنده یک رابطه معکوس است. همچنین بین متغیر میزان تحصیلات و ریسک پذیری تفاوت معنادار از نوع مثبت وجود دارد، بدین معنی که هر چه میزان تحصیلات افراد بیشتر باشد ریسک پذیری آنها بیشتر است.نتایج تحقیق نشان داد که گرایش مردم در استفاده از سیستم های سیار در حال افزایش است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.