مقاله بررسی عوامل موفقیت در تداوم کسب وکار دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی با استفاده از روش رتبه بندی (نمونه مورد مطالعه: دفاتر ICT روستایی شهرستان بهار)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موفقیت در تداوم کسب وکار دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی با استفاده از روش رتبه بندی (نمونه مورد مطالعه: دفاتر ICT روستایی شهرستان بهار) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موفقیت در تداوم کسب وکار دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی با استفاده از روش رتبه بندی (نمونه مورد مطالعه: دفاتر ICT روستایی شهرستان بهار)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موفقیت در تداوم کسب وکار دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی با استفاده از روش رتبه بندی (نمونه مورد مطالعه: دفاتر ICT روستایی شهرستان بهار)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موفقیت در تداوم کسب وکار دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی با استفاده از روش رتبه بندی (نمونه مورد مطالعه: دفاتر ICT روستایی شهرستان بهار) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
با توجه به کمبود لایه دسترسی به خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات در روستاها و با توجه به نیاز فزاینده روستاییان به برخورداری از خدمات الکترونیکی پروژه توسعه دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی از سال۱۳۸۳با تجهیز ده هزار روستای کشور به دفاتر ICT روستایی آغاز گردید. با بررسی وضعیت فعلی دفاتر ارتباطات و فناوری اطلاعات روستایی مشاهده گردید که در نحوه اجرای طرح مشکلاتی وجود داشته که مانع از تحقق کامل اهداف پیش بینی شده برای تداوم کسب و کار دفاتر مذکور می گردد. در این پژوهش هدف بر آن است تا با شناخت عوامل موفقیت دفاتر ICT روستایی عوامل موثر در تعیین نوع کسب و کار دفاتر شناسایی گردد. روش تحقیق مورد استفاده توصیفی-تحلیلی بوده و جهت شناسایی مولفه های اصلی از مطالعات کتابخانه ای و نظرات خبرگان استفاده شده و فن دلفی در اولویت بندی مولفه ها مورد استفاده قرار گرفت. با توجه به در دسترس بودن اطلاعات، نمونه مورد مطالعه ۶۶ دفتر ICT روستایی شهرستان بهار از ۴۴۲ دفتر موجود در استان همدان انتخاب شده است. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات وضعیت مولفه های جمعیت، فاصله، پتانسیل محیط بیرونی، شرایط محیطی دفتر، شرایط کارگزار، تجهیزات و خدمات در دفاتر مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج پژوهش نشان می دهد که در شهرستان بهار از ۶۶ دفتر ICT روستایی مورد مطالعه ۳۶ دفتر نیازمند مدیریت به شکل دولتی و حمایتی، ۲۰ دفتر اعطای پروانه و حمایت و ۱۰ دفتر اعطای پروانه هستند تا امکان تداوم کسب و کار آنها وجود داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.