مقاله باکتریوسینهای تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیکی و استفاده ایمن از آنها در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باکتریوسینهای تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیکی و استفاده ایمن از آنها در مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باکتریوسینهای تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیکی و استفاده ایمن از آنها در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باکتریوسینهای تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیکی و استفاده ایمن از آنها در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باکتریوسینهای تولید شده توسط باکتریهای اسید لاکتیکی و استفاده ایمن از آنها در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تعداد زیادی از باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در حین رشد خود ترکیباتی با اثر ضدمیکروبی تولید میکنند. این ترکیبات را باکتریوسین نامیده که از جنس پروتئین بوده و متفاوت از آنتی بیوتیکها میباشند.در سال های اخیر تعداد زیادی باکتریوسین از باکتریهای اسید لاکتیکی جدا و شناسایی شده اند. همچنین استفاده از باکتریهای اسید لاکتیکی و متابولیت های تنها ایمن هستند. در این مطالعه مروری بر انواع باکتریوسین و ایمنی آن مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.