مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای رشد، تغذیه و بازماندگی دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای رشد، تغذیه و بازماندگی دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای رشد، تغذیه و بازماندگی دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای رشد، تغذیه و بازماندگی دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرجیره غذایی حاوی سطوح متفاوت پریبیوتیک اینولین برفاکتورهای رشد، تغذیه و بازماندگی دربچه ماهی آمور Ctenopharingodon idella :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
پژوهش حاضر به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پریبیوتیک اینولین در سطوح صفر، ۱ ، ۲ و ۳ گرم در کیلوگرم جیره بر برخی از فاکتور های بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان آمور (Ctenopharingodon idella) با وزن متوسط ۴/۵±۰/۵ بعد از ۶۰ روز پرورش انجام گرفت. آزمایش درون مخازن ۱۶۰ لیتری با تراکم ذخیره سازی ۱۵ عدد ماهی انجام شد. آزمایش در ۴ تیمار و ۳ تکرار در نظر گرفته شد. غذادهی در حد سیری و ۳ بار در روز انجام شد..نتایج بدست آ مده با استفاده از آزمون تجزیه واریانس یکطرفه (ANOVA) و مقایسه میانگین بین تیمارها بر اساس آزمون چند دامنه ای (تست جدا ساز) دانکن Duncans multiple-range test مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده بین سطوح مختلف پروتئین و ترکیبات مغذی بدن ماهیان تغذیه شده با سطوح مختلف پریبیوتیک اینولین و ماهیان تغذیه شده با جیره بدون پریبیوتیک اختلاف معنی داری وجود نداشت . بیشترین و کمترین مقدارپروتئین لاشه به ترتیب مربوط به تیمار ۳ گرم پریبیوتیک اینولین در هر کیلو غذا و تیمار ۱ گرم پریبیوتیک اینولین در هر کیلو غذا بود . در میزان چربی لاشه تفاوت معنی داری بین گروه ۲و ۳ نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد. به این صورت که بیشترین میزان چربی لاشه در گروه ۳ و کمترین مقدار در گروه ۱ مشاهده شد. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که سطوح مختلف پریبیوتیک اینولین مورد مطالعه بر پارامترهای بیوشیمیایی لاشه تاثیر معنی داری ندارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.