مقاله بررسی اثر خشک کردن مقدماتی پوشش خوراکی دما و زمان بر میزان جذب روغن در حلقه های پیاز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر خشک کردن مقدماتی پوشش خوراکی دما و زمان بر میزان جذب روغن در حلقه های پیاز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر خشک کردن مقدماتی پوشش خوراکی دما و زمان بر میزان جذب روغن در حلقه های پیاز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر خشک کردن مقدماتی پوشش خوراکی دما و زمان بر میزان جذب روغن در حلقه های پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر خشک کردن مقدماتی پوشش خوراکی دما و زمان بر میزان جذب روغن در حلقه های پیاز :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه تمایل به تولید و مصرف محصولات کم چرب یا عاری از چربی افزایش یافته است.خشک کردن مقدماتی محصول یکی از روشهای کاهش جذب روغن در محصولات سرخ شده میباشد در این پژوهش اثر خشک کردن مقدماتی دردمای ۷۰ درجه اندازه گیری میشود .پوشش دهی غذا یک راه حل مناسب برای کاهش جذب روغن در حلقه های پیاز میباشد.در این پژوهش ،پوشش دهی با مواد هیدروکلوئیدی مختلف بر میزان جذب و خواص کیفی حلقه های پیاز بررسی شد .در این تحقیق تاثیر پیش تیمارهای مختلف (پوشش دهی با ترکیبات هیدروکلوئیدی)؛ زمان ( ۱ و ۳ دقیقه) و دمای سرخ کردن ( ۱۶۰ و ۱۸۰ درجه سانتیگراد) بر روی کاهش جذب روغن و افزایش راندمان سرخ کردن پیاز سرخ شده بررسی شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.