مقاله بررسی اثر هیومیکس باکتری ریزوبیوم و اوره بر خصوصیات مورفولوژیکی سویا


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر هیومیکس باکتری ریزوبیوم و اوره بر خصوصیات مورفولوژیکی سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر هیومیکس باکتری ریزوبیوم و اوره بر خصوصیات مورفولوژیکی سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر هیومیکس باکتری ریزوبیوم و اوره بر خصوصیات مورفولوژیکی سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر هیومیکس باکتری ریزوبیوم و اوره بر خصوصیات مورفولوژیکی سویا :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
به منظور تعیین اثرات کودهای شیمیایی، آلی و بیولوژیکی نیتروژن بر خصوصیات مرفولوژیکی و شاخص برداشت ارقام سویا در شرایط آب و هوایی بجنورد، آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۹ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد واقع در روستای ینگه قلعه از توابع شهرستان بجنورد به اجرا در آمد . در این طرح دو رقم سویا هابیت و L17 به دست آورد. بیشترین شاخص برداشت هم در اثر مصرف هیومکس بذرمال + هیومکس سرک در مرحله R2 بدست آمد. بیشترین عملکرد بیولوژیکی و نسبت دانه در شاخه های اصلی به وزن کل نیز در اثر مصرف کود نیتروژنه به شکل کودپایه + کود اوره سرک در مرحله R2 بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.