مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری آب آبیاری و نیتروژن روی برخی ازخصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری آب آبیاری و نیتروژن روی برخی ازخصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد گندم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری آب آبیاری و نیتروژن روی برخی ازخصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری آب آبیاری و نیتروژن روی برخی ازخصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف شوری آب آبیاری و نیتروژن روی برخی ازخصوصیات شیمیایی خاک و عملکرد گندم :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر شوری آب آبیاری و عنصرنیتروژن برعمکلرد گندم طرحی درایستگاه تحقیقات کشاورزی اسماعیل آباد قزوین ردقالب طرح اماری بلوکهای کامل تصادفی برروی فاکتورهای عملکرد محصول گندم رقم الوند انجام گرفت این ازمایش به صورت سه طرح جداگانه اثرات سه سطح شوری آب آبیاری کمتر از۶-۸۲و۱۰-۱۲دسی زیمنس برمتر به ترتیب W1 ،W2وW3 و کود نیتروژنه در۴سطح ۶۰و۳۰ درصد کمتر ازتوصیه کودی براساس کودی و ۳۰درصد بیشتر ازتوصیه کودی اجرا شد نتایج نشان داد که باتوجه به میانگین ۲سال با افزایش میزان هدایت الکتریکی آب ابیاری میزان شوری خاک بعدازبرداشت محصول افزایش یافته و میزان عملکرد محصول بطور معنی داری کاهش یافت افزایش کود نیتروژنه تا سطح ۳۰درصد بیشت ازتوصیه کودی بطور غیرمعنی داراثرتنش شوری آب ابیاری را کاهش داد این بدان معنی است که درشرایط بسیاردشوار بایددرمصرف کودهای شیمیایی نهایت دقت را به عمل آورد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.