مقاله اثر تنش زیست محیطی خشکی و پرایمنیگ بذر با اسید آسکوربیک بر میزان تولید دانه و روغن سویا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش زیست محیطی خشکی و پرایمنیگ بذر با اسید آسکوربیک بر میزان تولید دانه و روغن سویا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش زیست محیطی خشکی و پرایمنیگ بذر با اسید آسکوربیک بر میزان تولید دانه و روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش زیست محیطی خشکی و پرایمنیگ بذر با اسید آسکوربیک بر میزان تولید دانه و روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش زیست محیطی خشکی و پرایمنیگ بذر با اسید آسکوربیک بر میزان تولید دانه و روغن سویا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثرات پرایمینگ بذر با اسید آسکوربیک و تنش زیست محیطی خشکی در مرحله گلدهی بر صفات عملکردی و میزان تولید روغن دانه دو رقم سویا، ازمایشی به صورت اسپلیت پلات- فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در بهار و تابستان سال ۱۳۹۲ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج اجرا گردید. عامل آبیاری در دو سطح شامل ابیاری کامل ((a(1) و قطع ابیاری در مرحله گلدهی ((a(2) در کرت های اصلی و دو عامل رقم و پرایمینگ بصورت فاکتوریل در کرت های فرعی قرار گرفتند. عامل رقم در دو سطح شامل رقم (L(17 به عنوان ((b(1 و رقم هابیت به عنوان ((b(2 و عامل پرایمینگ با اسید آسکوربیک در چهار سطح شاهد یا بدون پرایمینگ ((c(1)،۵۰ میلی گرم در لیتر((c(2)، ۱۰۰ میلی گرم در لیتر ((c(3 و ۱۵۰ میلی گرم در لیتر ((c(4) بودند. نتایج حاصل از بررسی اثرات متقابل سه گانه ABC (آبیاری در رقم در پرایمینگ) نشان داد که واکنش دو رقم سویای مورد مطالعه به کاربرد پرایمینگ با اسید آسکوربیک در شرایط آبیاری کامل و تنش قطع آبیاری متفاوت بود. به طوری که در شرایط تنش قطع آب، رقم هابیت پاسخ مناسبی به پرایمینگ با اسید اسکوربیک نشان داد و پرایمینگ موجب افزایش عملکرد دانه و روغن نسبت به تیمار شاهد شد. در حالی که رقم (L(17 در شرایط تنش قطع آب، پاسخی به تیمارهای پرایمینگ نشان نداد. از سوی دیگر در شرایط ابیاری کاملف واکنش دو رقم به انجام پرایمینگ نسبت به شرایط تنش معکوس بود به نحوی که رقم (L(17 در این شرایط به خوبی به پرایمینگ پاسخ داد. به ویزه تیمار ۱۵۰ میلی گرم در لیتر اسید آسکوربیک موجب افزایش معنی دار عملکرد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.