مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پکتین با متوکسیل بالا بر پایداری فازی دوغ پروبیوتیک :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
دوغ به عنوان یک نوشیدنی تخمیری پر طرفدار در ایران است که از اختلاط ماست و آب و اندکی نمک حاصل می شود. و جای دادن پروبیوتیک ها در آن می تواند به ارتقاء سطح سلامت جامعه کمک شایانی کند.دو فاز شدن دوغ یکی از مشکلات اصلی در این فرآورده است که بدلیل وجود شرایط اسیدی، پروتئین های کازئین ماست تجمع و رسوب نموده و ظاهری نامطلوب در آن ایجاد می شود. در این پژوهش اثر سطوح مختلف پکتین با متوکسیل بالا بر ویژگی های فیزیکی دوغ پروبیوتیک مورد بررسی قرار گرفت. در این تحقیق از دو گونه باکتری پروبیوتیک؛ شامل لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس به صورت منفرد و ترکیبی، به همراه باکتری های معمول سنتی ماست استفاده شد واثر غلظت های مختلف پکتین از نوع متوکسی بالا (۳/۰، ۴/۰، ۵/۰) طی ۳۰ روز نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آماری حاصل از بررسی داده های دوغ پروبیوتیک نشان داد که با افزایش غلظت پکتین با متوکسی بالا، میزان ویسکوزیته و پایداری فازی دوغ پروبیوتیک در طی ۳۰ روز نگه داری در دمای ۴ درجه سانتی گراد افزایش یافت.این پژوهش نشان داد که بهترین نمونه از نظر افزایش ویسکوزیته و پایداری فازی دوغ پروبیوتیک، مربوط به تیمار حاوی باکتری های مخلوط استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس به همراه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس با غلظت ۵/۰ درصد پکتین با متوکسیل بالا می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.