مقاله تاثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک ازته و فسفره بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک ازته و فسفره بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک ازته و فسفره بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک ازته و فسفره بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کودهای شیمیایی و بیولوژیک ازته و فسفره بر میزان اسانس گیاه دارویی بادرنجبویه :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
گیاه بادرنجبویه یکی از مهمترین گیاهان دارویی به شمار می رود که هم بخش های رویشی و هم اسانس این گیاه خواص دارویی بیشماری دارد. لذا این تحقیق به منظور بررسی اثر کاربرد کودهای شیمیایی و بیولوژیک ازته و فسفره به طور جدا و همزمان بر میزان اسانس این گیاه انجام گرفت. بدین منظور نشاهایاین گیاه پس از کشت با کودهای مختلف تیمار شدند. نتایج تجزیه واریانس اختلاف معنی داری را میان این تیمارها نشان داد و در نتایج مقایسه میانگین اثر این تیمارها بر میزان اسانس مشاهده شد که تیمارهای کودی NBNBP (ازت + بیوازت + بیوفسفر) و PBNBP (فسفر + بیوازت + بیوفسفر) با میزان ۲۴ درصد بیشترین میزان اسانس را داشتند. این نتایج بیان داشتند مصرف کودهای بیولوژیک ازته و فسفره باهم بیشترین میزان اسانس را در گیاه بادرنجبویه تولید کردند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.