مقاله بررسی تاثیرآپومیکسی برروی ژنوتیپهای میوه گردو Juglans regia L درسه روستای منطقه خلخال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرآپومیکسی برروی ژنوتیپهای میوه گردو Juglans regia L درسه روستای منطقه خلخال دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرآپومیکسی برروی ژنوتیپهای میوه گردو Juglans regia L درسه روستای منطقه خلخال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرآپومیکسی برروی ژنوتیپهای میوه گردو Juglans regia L درسه روستای منطقه خلخال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرآپومیکسی برروی ژنوتیپهای میوه گردو Juglans regia L درسه روستای منطقه خلخال :

تعداد صفحات:۲۱
چکیده:
گردو (Juglans regia L.) گیاهی است سخت ریشهزا و از این رو تکثیر گونهها و واریتههای مختلف آن با روشهای متداول غیر جنسی تقریبا امکان پذیر نمیباشد. لذا جنین حاصل از پدیده آپومیکسی به دلیل وجود هموزیگوسی، خصوصیات مشابه گیاه مادری را انتقال میدهد و کاشت جنین یا بذر حاصل از آپومیکسی میتواند به عنوان روش ازدیاد، کمهزینه بوده و گیاه حاصل شبیه به پایه مادری از لحاظ کیفیت خواهد بود. به این منظور تحقیقاتی بر ژنوتیپ های انتخابی از سه روستای شهرستان خلخال انجام گردید. در این تحقیق ۲۶ ژنوتیپ گردو از بین جمعیت گیاهی گردوی محلی موجود شهرستان، انتخاب و به مدت ۲سال متوالی موردبررسی و مطالعه قرار گرفتند. سپس از هر درخت ۲۰ میوه به طور تصادفی انتخاب شد. صفات مورد ارزیابی شامل اندازه میوه (طول، عرض، ضخامت یا قطر)، ضخامت پوست سخت میوه، وزن میوه ومغز، درصد مغز بودند. طرح آزمایشی استفاده از روش تجزیه یک طرفه داده ها بود که هر ژنوتیپ یک تیمار ب هحساب آمده و صفاتی که بر روی هر ژنوتیپ به صورت مقایس های با ژنو تیپ های دیگر مطالعه و بررسی شد، به عنوان تکرار آزمایشی محسوب گردید.نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد، ژنوتیپ ۴H به واسطه طول میوه بیشتر و ژنوتی پهای ۶K به واسطه قطر بیشتر می تواند در برنامه های اصلاحی (پرمحصولی) مورداستفاده قرار گیرند. با توجه به وراثت پذیری بالای طول و عرض و قطر میوه و مغز، وراثت پذیری پایین وزن میوه و وزن مغز و نظر به وجود همبستگی بالای آ نها، می توان با گزینش میوه های با طول و قطر بالا، ژنوتیپ هایی با وزن میوه بالا را مشخص کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.