مقاله ظرفیتهای سرمایه اجتماعی برای برپایی اجتماعات محله ای در شهر «دوستدار کودک» در بم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ظرفیتهای سرمایه اجتماعی برای برپایی اجتماعات محله ای در شهر «دوستدار کودک» در بم دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ظرفیتهای سرمایه اجتماعی برای برپایی اجتماعات محله ای در شهر «دوستدار کودک» در بم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ظرفیتهای سرمایه اجتماعی برای برپایی اجتماعات محله ای در شهر «دوستدار کودک» در بم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ظرفیتهای سرمایه اجتماعی برای برپایی اجتماعات محله ای در شهر «دوستدار کودک» در بم :

مقاله ظرفیتهای سرمایه اجتماعی برای برپایی اجتماعات محله ای در شهر «دوستدار کودک» در بم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در رفاه اجتماعی از صفحه ۸۱ تا ۱۰۳ منتشر شده است.
نام: ظرفیتهای سرمایه اجتماعی برای برپایی اجتماعات محله ای در شهر «دوستدار کودک» در بم
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بم
مقاله شهر دوستدار کودک
مقاله اجتماع محله ای
مقاله سرمایه اجتماعی
مقاله مشارکت اجتماعی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
طرح مساله: در این پژوهش برای ایجاد ساز و کارهای مناسب جهت ایجاد اجتماع محله ای و جلب مشارکت شهروندان بویژه نوجوانان و جوانان در محدوده ای از شهر بم که شهر دوستدار کودک نامگذاری شده است، به شناخت و سنجش ظرفیت های سرمایه اجتماعی به عنوان پایه مشارکت شهروندان پرداخته شده است.
روش: روش پژوهش پیمایش است و ابزار جمع آوری داده ها، مصاحبه ساختار یافته می باشد که از نمونه ای به تعداد ۲۸۸ نفر زن و مرد بالای ۱۵ سال به عمل آمده و با روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای انجام پذیرفته است.
یافته ها: وضعیت مولفه های سرمایه اجتماعی (اعم از مشارکت، هنجار، اعتماد، احساس امنیت و انسجام) در محدوده موردنظر، در مجموع متوسط می باشند و همین طور ارتباط مستقیم و معنی دار ابعاد هنجار، اعتماد با مشارکت اجتماعی و ارتباط غیرمستقیم و معنی دار احساس بی قدرتی با مشارکت اجتماعی تایید شد و میان میانگین مشارکت عینی رسمی با مشارکت عینی غیررسمی و نیز مشارکت عینی سنتی با مشارکت عینی جدید تفاوت معنی دار وجود دارد.
نتیجه گیری: یافته ها حاکی از وجود ظرفیتهای لازم برای ایجاد اجتماع محله ای است اما ضعف در گرایش افراد به نهاد های مدنی، مدرن و سازمان یافته و نیز بعضی از ابعاد مشارکت ذهنی وجود دارد که می تواند ایجاد خلل نماید. برای بالاتر بردن مشارکت باید به ترتیب به عوامل کاهش احساس بی قدرتی و افزایش اعتماد و هنجار عمل متقابل در میان ساکنان توجه نمود. می توان با روشهایی چون «کارگاههای مساله یابی مشارکتی»، «نشست های محلی»، «آموزش های محلی» و «مجله محلی» در پوشش ضعفها و افزایش مشارکت پرداخت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.