مقاله بررسی اثر شوری و قارچ میکوریزایی گلوموس ماسه آ بر برخی از صفات فیزیولوژیکی گیاه کارلا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر شوری و قارچ میکوریزایی گلوموس ماسه آ بر برخی از صفات فیزیولوژیکی گیاه کارلا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر شوری و قارچ میکوریزایی گلوموس ماسه آ بر برخی از صفات فیزیولوژیکی گیاه کارلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر شوری و قارچ میکوریزایی گلوموس ماسه آ بر برخی از صفات فیزیولوژیکی گیاه کارلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر شوری و قارچ میکوریزایی گلوموس ماسه آ بر برخی از صفات فیزیولوژیکی گیاه کارلا :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تنش شوری و مبارزه با آن از عمده مسائلی است که بشر از هزاران سال پیش تا کنون با آن دست به گریبان بوده است.بگونه ای که این تنش ها را می توان یکی از علل کاهش قابلیت اراضی در تولید محصولات کشاورزی بر شمرد. در شرایطشوری، فراهمی عناصر غذایی در محول خاک به واسطه غلظت زیاد یون های کلر و سدیم کاهش یافته و منجر به برهمخوردن تعادل عناصر مورد نیاز گیاه می گردد. به منظور بررسی تاثیر تنش شوری و قارچ میکورزایی گلوموس ماسه آ بر میزانرنگیزه های فتوسنتزی و نیز میزان آنتوسیانین در گیاه کارلا آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک هایکامل تصادفی با سه تکرار، در خرداد ماه سال ۱۳۹۲ در دانشکده کشاورزی شاهرود واقع در ۲۱ کیلومتری شهرستان شاهرودانجام گرفت. فاکتورهای آزمایش شامل سه سطح شوری صفر (به عنوان شاهد)، ۲ و ۴ دسی زیمنس بر متر به عنوان تیمار اولو دو سطح تلقیح و عدم تلقیح با قارچ میکورزایی ماسه آ به عنوان تیمار دوم لحاظ شدند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس دادهها، نشان دهنده ی تاثیر معنادار تنش شوری بر روی کلروفیل a و b در سطح ۱% و بر روی آنتوسیانین در سطح ۵% بوده استو سبب کاهش این فاکتورها شده است. در این بین، اثر مرکب شوری و میکوریز بر هیچ یک از رنگیزه های فتوسنتزی وآنتوسیانین، معنی دار نبوده است. در این آزمایش، شوری تاثیر معناداری بر کاهش میزان کلروفیل a داشت که به علت تجمعبیش از حد سدیم و کلر در سطح برگ بوده است. همچنین کمترین میزان آنتوسیانین و کلروفیل b با اختلاف معناداری، ازتیمار شوری ۴ دسی زیمنس بر متر حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.