مقاله تاثیرسطوح مختلف آهن و اسید آسکوربیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیرسطوح مختلف آهن و اسید آسکوربیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیرسطوح مختلف آهن و اسید آسکوربیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرسطوح مختلف آهن و اسید آسکوربیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیرسطوح مختلف آهن و اسید آسکوربیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pelargonium graveolens L.) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر سطوح مختلف آهن و اسید آسکوربیک بر رشد، عملکرد و میزان اسانس شمعدانی معطر (Pleargonium graveolens L.) آزمایشی گلدانی به صورت فاکتوریل بر اساس طرح کاملاً تصادفی با شش تکرار انجام شد. . فاکتور A شامل میزان آهن با سه سطح (۰، ۲۰ و ۴۰ میکرومولار) و فاکتور B شامل اسید آسکوربیک با سه سطح (۰، ۱، ۲ میلی مولار) بود. کاشت به صورت هیدروپونیک درون ماسه انجام و بعد از استقرار گیاهان تیمارها به همراه محلول غذایی اعمال گردید. نتایج نشان داد که با کاهش میزان آهن وزن تر و خشک کاهش ولی میزان اسانس افزایش یافت. اسیدآسکوربیک باعث افزایش بیوماس و همچنین میزان اسانس (به خصوص در سطح یک میلی مولار) شد. عملکرد اسانس با کاهش سطح آهن محلول غذایی کاهش و با کاربرد اسید آسکوربیک افزایش یافت. بیشترین عملکرد اسانس از ترکیب تیماری آهن ۲۰ میکرومولار و اسید آسکوربیک یک میلی مولار (۲۱۲/۰ گرم در بوته) به دست آمد که با ترکیب های تیماری آهن ۴۰ میکرومولار و اسید آسکوربیک یک و دو میلی مولار (به ترتیب ۲۱۱/۰ و ۱۸۹/۰ گرم در بوته) تفاوت معنی داری نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.