مقاله بررسی تغییرات کاربری اراضی شهر همدان بین سالهای ۲۰۰۹-۲۰۰۲ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (MLP) و LCM


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کاربری اراضی شهر همدان بین سالهای ۲۰۰۹-۲۰۰۲ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (MLP) و LCM دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کاربری اراضی شهر همدان بین سالهای ۲۰۰۹-۲۰۰۲ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (MLP) و LCM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کاربری اراضی شهر همدان بین سالهای ۲۰۰۹-۲۰۰۲ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (MLP) و LCM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کاربری اراضی شهر همدان بین سالهای ۲۰۰۹-۲۰۰۲ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (MLP) و LCM :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
در کشورهای درحال توسعه گرایشی شدید به شهر نشینی وجود دارد , در نتیجه شهرها با رشد سریع مواجه میشوند. رشد پر سرعت و برنامه ریزی نشده شهرها تاثیرات مخربی را در زمینه های محیطی و اجتماعی-اقتصادی به همراه خواهد داشت. این تاثیرات شامل کاهش فضاهای طبیعی , افزایش تجمع وسایل نقلیه ,کاهش زمین های کشاورزی , تاثیر بر زهکش های طبیعی و کاهش کیفیت آب است که همه این موارد بهنوعی با تغییر الگوهای کاربری زمین بر اثر فعالیت های انسانی مرتبط اند , به همین علت درک چگونگیتغییرات کاربری و پوشش زمین به دلیل اثرات گسترده بر محیط زیست ضروری به نظر می رسد. در این تحقیقاین تغییرات در مورد منطقه مورد مطالعاتی شهر همدان مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور تغییرات پوششی و کاربری زمین در شهر همدان بر اساس تصاویر سنجنده TM ماهواره لندست برای دو دوره زمانی پایش گردید سپس تصاویر مذکور با استفاده از روش MLP به ۵ کلاس: پوشش گیاهی, آب, خاک نوع ۱ ,خاک نوع ۲ و شهر طبقه بندی شدند. در مرحله بعد تغییرات کلاس های تصاویر طبقه بندی شده از طریق CM طی سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۹ پایش گردید و انواع نمودارها و نقشه های تغییرات کاربری اراضی طی سالهای مذکور به دست آمد. طبق نقشه ها و نمودارهای به دست آمده این نتایج حاصل شد که: طی سالهای ۲۰۰۹-۲۰۰۲ کلاسهای مذکور افزایش و کاهش یافته اند که بیشترین افزایش مربوط به کلاس خاک نوع ۲ است و پس از آن کلاس شهری بیشترین افزایش را داشته است و در بقیه کلاسها طی این سال ها کاهش بیشتر بوده است. نکته قابل توجه این است که مساحتی حدود ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی و پوشش گیاهی شهر همدان بین سالهای۲۰۰۲ تا ۲۰۰۹ از بین رفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.