مقاله استخراج ترکیبات موثر از پرچم زعفران به وسیله دستگاه سوکسله با استفاده از حلال های آلی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج ترکیبات موثر از پرچم زعفران به وسیله دستگاه سوکسله با استفاده از حلال های آلی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج ترکیبات موثر از پرچم زعفران به وسیله دستگاه سوکسله با استفاده از حلال های آلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج ترکیبات موثر از پرچم زعفران به وسیله دستگاه سوکسله با استفاده از حلال های آلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج ترکیبات موثر از پرچم زعفران به وسیله دستگاه سوکسله با استفاده از حلال های آلی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کلاله زعفران دارای سه ترکیب اصلی به نام های سافرانال، پیکروکروسین و کروسین می باشد که خواص اصلی زعفران مربوط به این سه عامل می باشد. قسمت دیگری از زعفران به نام پرچم زعفران است که آزمایش های اولیه انجام شده نشانگر حضور این سه ماده موثر در پرچم می باشد. از آنجا که به لحاظ اقتصادی پرچم ارزانتر از کلاله زعفران می باشد، بنابراین استخراج ترکیبات موثر زعفران از پرچم اهمیت پیدا می کند. در این تحقیق برای استخراج ترکیبات مورد نظر، ابتدا پرچم زعفران را به صورت پودر در آورده و سپس با استفاده از دستگاه سوکسله و با دو حلال اتانول و متانول عمل استخراج و عصاره گیری از پودر پرچم انجام شده است. این محلول ها طبق روش استاندارد ۲ – ۲۵۹ برای سنجش زعفران، مورد آنالیز قرار گرفت و وجود سافرانال، پیکروکروسین و کروسین در آن اثبات شد. بنابراین در مرحله بعدی با جداسازی حلال از ترکیبات مذکور می توان از خواص این سه ترکیب مهم و موثر بهره برد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.