مقاله مقایسه تاثیر نانوذرات اکسید آهن با کلات آهن بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و محتوای آب نسبی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیر نانوذرات اکسید آهن با کلات آهن بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و محتوای آب نسبی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیر نانوذرات اکسید آهن با کلات آهن بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و محتوای آب نسبی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیر نانوذرات اکسید آهن با کلات آهن بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و محتوای آب نسبی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیر نانوذرات اکسید آهن با کلات آهن بر پارامترهای رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و محتوای آب نسبی برگ نعناع فلفلی (Mentha piperita L) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این تحقیق با هدف بررسی تاثیر و مقایسه نانوذرات اکسیدآهن و کلات آهن برخصوصیات فیزلوژیگ گیاه نعناع فلفلی صورت گرفت. نانو ذرات اکسیدآهن در ۳ سطح مختلف (۱۰، ۲۰، ۳۰ میکرولیتر) و محیط غذایی هوگلند کامل(محتوی کلات آهن) به عنوان شاهد به گیاه نعناع فلفلی طی یگ دوره ۶۰ روزه داده شد . نتایج نشان داد، نانوذرات اکسید آهن به جزء محتوای آب نسبی برگ باعث افیزایش معنی دار پارامترهای رشد و رنگیزه های فتوسنتزی، در مقایسه با گیاهان کنترل شده است بیشترین مقدار پارامترهای رشد در سطح ۳۰ میکرولیتر نانوذرات اکسید آهن بدست آمد و کمترین مقدار این پارامترها در گیاهان شاهد بدست آمد بیشترین مقدار نشت الکترولیت در گیاهان شاهد سنجش گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.