مقاله تأثیر فعالیت کرم خاکی ایسینیا فتیدا بر برخی شاخصهای زیستی خاک تحت شرایط تراکم در دو خاک ریز و درشت بافت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر فعالیت کرم خاکی ایسینیا فتیدا بر برخی شاخصهای زیستی خاک تحت شرایط تراکم در دو خاک ریز و درشت بافت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر فعالیت کرم خاکی ایسینیا فتیدا بر برخی شاخصهای زیستی خاک تحت شرایط تراکم در دو خاک ریز و درشت بافت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر فعالیت کرم خاکی ایسینیا فتیدا بر برخی شاخصهای زیستی خاک تحت شرایط تراکم در دو خاک ریز و درشت بافت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر فعالیت کرم خاکی ایسینیا فتیدا بر برخی شاخصهای زیستی خاک تحت شرایط تراکم در دو خاک ریز و درشت بافت :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
کرم های خاکی با عبور دادن مواد بلعیده شده، از دستگاه گوارش موجب تغییرات بیوشیمیایی و اصلاح فیزیکی این مواد می-شوند. در این پژوهش تأثیر کرم خاکی ایسینیا فتیدا بر برخی خصوصیات زیستی دو نوع خاک (لوم رسی و لوم شنی) تحت تنش تراکم، بررسی شده است. آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی در ۲۴ تیمار و ۳ تکرار در شرایط آزمایشگاهی و به مدت ۶ ماه اجرا شد. فاکتور اول کلاس بافت خاک در دو سطح لوم رسی و لوم شنی، فاکتور دوم مواد آلی در سه سطح شامل افزودن کاه و کلش گندم، کود گاوی پوسیده و بدون افزودن مواد آلی، فاکتور سوم سطوح فشردگی خاک، در دو سطح فشردگی با جرم مخصوص ظاهری g/cm3 3/1و g/cm3 45/1و فاکتور چهارم در دو سطح شامل حضور یا عدم حضور کرم خاکی بود. پس از اتمام آزمایش، علاوه بر کربن آلی خاک، برخی از شاخص های زیستی خاک شامل تنفس پایه، تنفس تحریک شده و کربن زیتوده میکروبی اندازه گیری شدند. نتایج نشان دادند که فعالیت کرم خاکی تأثیر مثبت و معنی داری بر کربن آلی خاک، تنفس پایه و تحریک شده (p<0.01) و کربن زیتوده میکروبی (p<0.05) در هر دو کلاس بافت خاک داشت. فشردگی نیز تاثیر منفی و معنی دار بر کربن زیتوده میکروبی داشت (p<0.01). با توجه به نتایج این پژوهش می توان اظهار داشت که وجود کرمهای خاکی و افزودن مواد آلی اثرات سوء تراکم بر شاخصهای زیستی خاک را کاهش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.