مقاله تاثیر غلظتهای مختلف شیر نارگیل بر ریشه زایی گل حنای گینه نو ( Impatiens hawkeri)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
21 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر غلظتهای مختلف شیر نارگیل بر ریشه زایی گل حنای گینه نو ( Impatiens hawkeri) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر غلظتهای مختلف شیر نارگیل بر ریشه زایی گل حنای گینه نو ( Impatiens hawkeri)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظتهای مختلف شیر نارگیل بر ریشه زایی گل حنای گینه نو ( Impatiens hawkeri)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر غلظتهای مختلف شیر نارگیل بر ریشه زایی گل حنای گینه نو ( Impatiens hawkeri) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر غلظتهای مختلف شیر نارگیل به دلیل خاصیت شبه سیتوکینینی بر ریشه زایی قلمه های گل حنای گینه نو پژوهشی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار که هر تکرار شامل سه گلدان بود انجام گرفت. تیمارها شامل چهار سطح ۰، ۱۵، ۳۰ و ۴۵ درصد(حجمی) بود. یک ماه پس از کاشت قلمه ها صفات طول ریشه، حجم ریشه، وزن تازه و خشک ریشه و تعداد ریشه اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که بیشترین طول ریشه در غلظت ۳۰ درصد شیر نارگیل، بیشترین حجم ریشه، وزن تازه و خشک ریشه و تعداد ریشه مربوط به تیمار ۱۵ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.