مقاله عکس العمل برخی صفات زراعی لوبیا قرمز نسبت به تداخل کانوپی سوروف در مقادیر مختلف کود نیتروژن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عکس العمل برخی صفات زراعی لوبیا قرمز نسبت به تداخل کانوپی سوروف در مقادیر مختلف کود نیتروژن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عکس العمل برخی صفات زراعی لوبیا قرمز نسبت به تداخل کانوپی سوروف در مقادیر مختلف کود نیتروژن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عکس العمل برخی صفات زراعی لوبیا قرمز نسبت به تداخل کانوپی سوروف در مقادیر مختلف کود نیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عکس العمل برخی صفات زراعی لوبیا قرمز نسبت به تداخل کانوپی سوروف در مقادیر مختلف کود نیتروژن :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
اطلاعات کمی در زمینه ارزیابی صفات زراعی لوبیا قرمز در شرایط رقابت با سوروف وجود دارد. به همین دلیل آزمایشی به منظور ارزیابی عکس العمل برخی صفات زراعی لوبیا قرمز نسبت به تداخل کانویی سوروف در مقادیر مختلف کود نیتروزن در دانشگاه آزاد اسلامی سنندج انجام شد. آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. نتایج نشان داد که بیشترین مقدار کلروفیل در برگ ها در مصرف ۵۰ کیلوگرم کود حاصل شد. اما اختلاف معنی داری با مصرف ۱۰۰ کیلوگرم نداشت. در مقایسه با تیمار شاهد مصرف ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن میزان کلروفیل برگ را به میزان ۱۰ و ۸۹ درصد افزایش داد. همچنین اثر کوددهی بر ارتفاع بوته لوبیا نشان داد، با افزایش میزان مصرف کود ارتفاع بوته لوبیا بیشتر شده و در حداکثر میزان کوددهی بیشترین ارتفاع بوته لوبیا به دست آمد. نتایج آزمایشات نشان داد هر چه تراکم بوته علف هرز افزایش یافت شاخص سطح برگ نیز بیشتر گردید و در حضور ۲۰ بوته علف هرز بیشترین شاخص سطح برگ به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.