مقاله مروری بر بهبود خواص کاربردی پروتئین های شیر با آنزیم های پروتئولیتیک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بهبود خواص کاربردی پروتئین های شیر با آنزیم های پروتئولیتیک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بهبود خواص کاربردی پروتئین های شیر با آنزیم های پروتئولیتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بهبود خواص کاربردی پروتئین های شیر با آنزیم های پروتئولیتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بهبود خواص کاربردی پروتئین های شیر با آنزیم های پروتئولیتیک :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هیدرولیز آنزیمی پروتئین های شیر دارای پتانسیل بسیار زیادی برای اصلاح خواص کاربردی آن می باشدوبه عنوان یک عامل دربهبود خواص تکنو-عملکردی، بیولوژیکی وتغذیه ای پروتئین ها درمواد غذایی شناخته می شود.همچنین در بعضی از مطالعات انجام گرفته،نتایج خود راباخصوصیات بیوشیمیایی آنزیم های پروتئولیتیک ارتباط داده اند تا مکانیسم عمل خواص عملکردی پروتئین های شیرکه تحت تاثیر ویژگی های پروتئازها قرار گرفته اند،را درک کنند.در این بررسی،تمرکز اصلی بر استفاده ازهیدرولیزآنزیمی پروتئین های شیر به عنوان ابزاری برای بالا بردن خواص عملکردی خود با تاکید بر حلالیت پروتئین، انعقادو ظرفیت امولسیون می باشد.بنابراین،بحث در مورد ویژگیهای آنزیم های پروتئولیتیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.