مقاله مروری بر کاربرد روغن پالم در شیر و فرآوردههای لبنی در ایران و تاثیر آن برسلامتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر کاربرد روغن پالم در شیر و فرآوردههای لبنی در ایران و تاثیر آن برسلامتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر کاربرد روغن پالم در شیر و فرآوردههای لبنی در ایران و تاثیر آن برسلامتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر کاربرد روغن پالم در شیر و فرآوردههای لبنی در ایران و تاثیر آن برسلامتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر کاربرد روغن پالم در شیر و فرآوردههای لبنی در ایران و تاثیر آن برسلامتی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی از آرزوهای مهم همه ما انسانها و همه مسئولان سلامت کشور در حیطه سلامتی برای افراد خانواده خود و جامعه مان کاهش بیماریهای غیر واگیر، کاهش هزینه های تحمیلی به خود و دولت و نهایتا افزایش طول عمر می باشد. همه باید برای حفظ سلامت خود و تک تک افراد جامعه مان، این نکته ها را مدنظر قرار دهیم که بیماری های غیرواگیر مانند افزایش فشار خون، دیابت، بیماری های قلبی- عروقی و مغزی، که اغلب در بزرگسالی رخ می دهند، از دوران جنینی شروع شده اند، در نوپایی و کودکی نهادینه می شوند، در جوانی ادامه می یابند و ناگهان در بزرگسالی ظهور می یابند و ما را راهی بیمارستان ها یا مطب پزشک می کنند. همه متخصصان داخلی و جهانی و ما و شما، دیگر به خوبی می دانیم که عامل خطر بیماری های غیرواگیر، تغذیه غلط، استفاده از غذاهای چرب و شور، لبنیات پرچرب، مصرف قند و مواد شیرین، غذاهای سرخ کرده، استفاده از غذاهای با روغن های بد (چربی های اشباع یا جامد و چربی های حاوی ایزومر ترانس)، کم تحرکی، استفاده از دخانیات و استرس های شدید است. ما با بی تحرکی و تغذیه نامناسب، چاق می شویم و اضافه وزن و چاقی عامل بسیار مهمی در پدید آمدن کلیه بیماری های غیرواگیر که نام برده شد، به اضافه دردهای زانو و مشکلات اسکلتی استخوانی است. باید بدانیم که اغلب شیرینی ها و کیک ها در قنادی ها و در صنعت و حتی بیسکویت ها و نظایر آن با روغن جامد حاوی حداقل ۷۰ درصد (چربی اشباع ۵۰ درصد و و ایزومر ترانس۲۰ درصد) تهیه می شود. ثابت شده است که مصرف چربی های ترانس، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و بعضی از سرطان ها را به شدت افزایش می دهد. اگر از دوران اولیه زندگی به تغذیه و سایر نکته های ذکرشده دقت نکنیم خطر بروز بیماریها افزایش یافته و ناگهان در بزرگسالی ما را دچار می کند؛ جایی که راه برگشت نخواهیم داشت. در ماه های اخیر استفاده از روغن پالم در صنایع لبنی شایعات، مشکلات و سوالات زیادی را در عرصه اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی بوجود آورده است که در این مقاله سعی شده است در حد امکان به این سوالات پاسخ داده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.