مقاله یافتههای جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله یافتههای جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یافتههای جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یافتههای جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یافتههای جدید در رابطه با ترکیبات زیست فعال شیر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
هر چند ترکیب طبیعی شیر تا حد زیادی نشان دهنده ارزش غذایی آن می باشد، سایر خصوصیات زیست شناختی آن به خوبی شناخته نشده است. مشابه بسیای از ترشحات زیست شناختی دیگر، شیر طبیعی نیز شامل تعداد زیادی از مواد نظیر هورمون های فعال زیستی، فاکتورهای رشد و سایر پیپتیدها می باشد. پروتئین های شیر می توانند در فعالیت های فیزیولوژیکی بسیاری از عملکردهای بدن دخیل باشند. به طور مثال، پروتئین های شیر می توانند پیش ساز تولید موادی باشند که پیپتیدهای فعال زیستی نامیده می شوند. فعالیت زیست عملگری این پپتیدها بر پایه ترکیب و توالی ذاتی آمینو اسیدها می-باشد. بسیاری از این پپتیدها دارای خاصیت چند عملکردی می باشد. اثرات سلامتی بخش این پپتیدها شامل فعالیت ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، ضد انعقادی، ضد فشار خون، ضد میکروبی و تنظیم سیستم ایمنی می باشد. متاسفانه تحقیقات اندکی در مقیاس صنعتی بر روی این ترکیبات انجام شده است. بعضی از این ها فراورده طبیعی و معمول هضم در دستگاه گوارش حیوانات شیر خوار می باشد، اما مابقی ممکن است به طور هدفمندی ساخته شوند. بعضی از این پیپتیدهای ساخته شده می توانند بطور وسیعی ایمنی مواد لبنی را از طریق جلوگیری یا به حداقل رساندن اثرات میکروارگانیسم های آلوده کننده بهبود بخشند. برخی دیگر ممکن است به عنوان اجزایی که خواص بهداشتی مواد لبنی را بهبود می بخشند، مطرح شوند. در این مقاله، به بررسی برخی از مهمترین پپتید های بیواکتیو حاصل از شیر، عملکرد فیزیولوژیکی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن ها خواهیم پرداخت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.