مقاله تعیین بار میکروبی کشک زرد سیستان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تعیین بار میکروبی کشک زرد سیستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تعیین بار میکروبی کشک زرد سیستان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین بار میکروبی کشک زرد سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تعیین بار میکروبی کشک زرد سیستان :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
کشک زرد یکی از معروفترین کشک های تولیدی که در منطقه سیستان به صورت بومی تولید می شود کشک زرد را به دلیل داشتن مواد نگه دارنده طبیعی و درصد رطوبت پایین برای مدت زیادی می توان نگهداری کرد. بررسی میزان بار میکروبی هدف اصلی انجام این تحقیق است این کشک ها مدت زمان زیادی نگهداری می شوند اما با توجه به اینکه کشک یکی از غنی ترین منابع پروتئین حیوانی است محیط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب های مختلف محسوب می شود در ۱۰ نمونه در هیچ یک از نمونه های مورد آزمایش ، آلودگی به سالمونلا و استافیلوکوکوس تایید نگردید و ایکلای در ۶ نمونه مثبت بود . اصلاح روش طبخ و عمل آوری و پیشگری از آلودگی ثانویه مهمترین اقدامات برای پیشگیری از آلودگی مواد غذایی محسوب می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.