مقاله بررسی قابلیت رشد سوسک سرخرطومی یونجه(Hypera postica) با تغذیه بر ماش سبز Vigna radiata در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی قابلیت رشد سوسک سرخرطومی یونجه(Hypera postica) با تغذیه بر ماش سبز Vigna radiata در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی قابلیت رشد سوسک سرخرطومی یونجه(Hypera postica) با تغذیه بر ماش سبز Vigna radiata در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی قابلیت رشد سوسک سرخرطومی یونجه(Hypera postica) با تغذیه بر ماش سبز Vigna radiata در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی قابلیت رشد سوسک سرخرطومی یونجه(Hypera postica) با تغذیه بر ماش سبز Vigna radiata در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سوسک سرخرطومی یونجه (Hypera postica) مهم ترین آفت برای گیاه یونجه (Medicago sativa) است. این سرخرطومی علاوه بر یونجه بر بازه وسیعی از گونه های خانواده بقولات (Fabacae) گزارش شده است. ماش سبز (Vigna radiata) گیاهی است با ارزش غذایی بالا که دارای کشت پراکنده در ایران است. با توجه به آلوده شدن گونه های نزدیک به ماش سبز به سوسک سرخرطومی یونجه، رشد این آفت بر روی ماش نیز محتمل است. به منظور بررسی قابلیت میزبانی ماش برای سوسک سرخرطومی یونجه، مراحل زندگی دوران نابالغ سوسک سرخرطومی یونجه در شرایط آزمایشگاهی با تغذیه بر ماش مورد آزمایش قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان می دهد که تنها لاروهای سنین اول و دوم با درصد بقا پایین به ترتیب ۴/۳۹ و ۳/۱۳ درصد، قادر به رشد بر روی ماش هستند. هیچ یک از نمونه های تغذیه شده با ماش به مرحله بلوغ نرسید. نتایج آزمایش عدم قابلیت سوسک سرخرطومی یونجه برای رشد روی ماش را به اثبات می رساند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.