مقاله بررسی مقاومت فشاری برخی مالچها جهت کنترل ریزگرد در فرسایش بادی با استفاده از نفوذسنج جیبی (مطالعه موردی: مالچهای پلیمری و مالچهای مخلوط ماسه، پودر سنگ، لجن کنورتور و خاک با بافت رسی)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقاومت فشاری برخی مالچها جهت کنترل ریزگرد در فرسایش بادی با استفاده از نفوذسنج جیبی (مطالعه موردی: مالچهای پلیمری و مالچهای مخلوط ماسه، پودر سنگ، لجن کنورتور و خاک با بافت رسی) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقاومت فشاری برخی مالچها جهت کنترل ریزگرد در فرسایش بادی با استفاده از نفوذسنج جیبی (مطالعه موردی: مالچهای پلیمری و مالچهای مخلوط ماسه، پودر سنگ، لجن کنورتور و خاک با بافت رسی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقاومت فشاری برخی مالچها جهت کنترل ریزگرد در فرسایش بادی با استفاده از نفوذسنج جیبی (مطالعه موردی: مالچهای پلیمری و مالچهای مخلوط ماسه، پودر سنگ، لجن کنورتور و خاک با بافت رسی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقاومت فشاری برخی مالچها جهت کنترل ریزگرد در فرسایش بادی با استفاده از نفوذسنج جیبی (مطالعه موردی: مالچهای پلیمری و مالچهای مخلوط ماسه، پودر سنگ، لجن کنورتور و خاک با بافت رسی) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
استفاده از مالچ یکی از رایج ترین روشهای تثبیت خاک جهت جلوگیری از فرسایش بادی و کنترل ریزگرد می باشد. در همین ارتباط، پایداری مالچ ها در برابر عوامل فرساینده محیطی می تواند در انتخاب ترکیب و نوع مالچ موثر باشد. از این رو در این تحقیق مقاومت تعدادی از مالچ های غیرزنده در شرایط بیابانی در برابر فشار با استفاده از نفوذسنج جیبی در دماهای متفاوت شبیه سازی شده با محیط مناطق بیابانی سنجیده شدند. همچنین جهت ارزیابی میزان آبشویی سطحی، مالچ های مورد نظر در برابر پاشش آب و رطوبت دهی نیز مورد آزمون قرار گرفتند. تیمار های تهیه شده شامل ۱۳ نوع مالچ (ترکیبات متفاوت از مالچ پلیمری و مالچهای مخلوط ماسه، پودر سنگ، لجن کنورتور و خاک منطقه با دانه بندی و درصد رس بالا)، دو نوع خاک بستر (خاک با فرسایش متوسط و شدید)، سه سطح اعمال حرارت محیطی (دمای محیط، °۵۰ و °۶۰ ) و سه تکرار بودند. نتایج بیانگر آن بود که بیشترین تحمل و مقاومت فشاری مربوط به تیمارهای مالچ پلیمری بوده که با خاک با فرسایش شدید بستر سازی شده و تحت تاثیر دماهای ۵۰ و ۶۰ درجه سانتیگراد قرار گرفته بودند. همچنین نتایج حاصل از پاشش آب به روی تیمارها نشان داد که مالچهای پلیمری در برابر آبشویی از مقاومت بیشتری برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.