مقاله بررسی نیازهای اکولوژیکی و اثر رویشگاه، حلال و روش استخراج بر مقدار فلاونوئید کل گیاه نعنا گربه ایNepeta cataria L.


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نیازهای اکولوژیکی و اثر رویشگاه، حلال و روش استخراج بر مقدار فلاونوئید کل گیاه نعنا گربه ایNepeta cataria L. دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نیازهای اکولوژیکی و اثر رویشگاه، حلال و روش استخراج بر مقدار فلاونوئید کل گیاه نعنا گربه ایNepeta cataria L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نیازهای اکولوژیکی و اثر رویشگاه، حلال و روش استخراج بر مقدار فلاونوئید کل گیاه نعنا گربه ایNepeta cataria L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نیازهای اکولوژیکی و اثر رویشگاه، حلال و روش استخراج بر مقدار فلاونوئید کل گیاه نعنا گربه ایNepeta cataria L. :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
گیاه دارویی نعنا گربه ای یا پونه سای گربه ای (Nepeta cataria L.) با نام محلی "هیز علف" متعلق به تیره نعنا (Lamiaceae)، گیاهی علفی و چندساله است که در طب سنتی شمال ایران استفاده های دارویی فراوانی دارد. در این تحقیق سرشاخه های گلدار گیاه در خرداد ماه سال ۱۳۹۲ ضمن بررسی نیازهای اکولوژیکی از دو رویشگاه طبیعی در استان های گلستان (منطقه هزارپیچ- ۲۴۵ متر) و مازندران (روستای پابند منطقه هزارجریب- ۲۳۰۰ متر) جمع آوری شد و عصاره گیری با استفاده از حلال های استنی و متانولی (%۸۰) با روش های خیساندن (ساده) و فراصوت انجام و مقدار فلاونوئید کل با روش رنگ سنجی کلرید آلومنیوم محاسبه و نتایج در سطح ۵ درصد ارزیابی شد. نتایج نشان داد رویشگاه هزارپیچ (با اقلیم نیمه خشک) نسبت به رویشگاه هزارجریب (با اقلیم مرطوب)، دمای هوا و میزان بارندگی بالاتر و درصد رطوبت کمتری دارد. بافت خاک رویشگاه هزارپیچ سیلتی- رسی- لومی و هزارجریب ماسه ای- لومی می باشد. از لحاظ میزان پتاسیم، فسفر و درصد مواد خنثی شونده خاک رویشگاه هزارجریب غنی تر از هزارپیچ می باشد اما از لحاظ هدایت الکتریکی و اسیدیته خاک اختلاف قابل توجهی بین آنها وجود ندارد. تجزیه واریانس نشان داد که عوامل اکوتیپ، نوع حلال و روش استخراج به طور مستقل بر مقدار فلاونوئید کل به صورت معنی داری در سطح %۱ تاثیرگذار بودند به طوریکه بیشترین مقدار این ترکیب در عصاره نمونه رویشگاه هزارجریب + حلال استنی + روش استخراج فراصوت (به مقدار ۰۵/۰±۸۲/۰ میلی گرم معادل کوئرستین در وزن خشک) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.