مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمارتاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خار شتر (Alhaji camelorum)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمارتاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خار شتر (Alhaji camelorum) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمارتاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خار شتر (Alhaji camelorum) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمارتاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خار شتر (Alhaji camelorum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمارتاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خار شتر (Alhaji camelorum) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
سرما با ایجاد آسیب اکسایشی باعث تولید گونه های فعال اکسیژن میشود .دفاع سلول های گیاهی در مقابل تاثیرات تخریبی آسیب های اکسایشی ، فعال کردن ترکیبات آنزیمی و غیر آنزیمی می باشد . بنابراین ارزیابی فعالیت آنزیم های ضد اکسایشی میتواند به عنوان ضریبی برای مقاومت گیاهان بکار برده شود .آنزیم های ضد اکسایشی و محتوای مالون دی آلدئید توسط روش های Asada and chenAl. ) 1989) (APX) و Maehly and chance(CAT) (2004) (MDA در گیاهان دو ماهه یونجه و خارشتر بعد از تیمار ۲۴ ساعته تاریکی و سرما (۱۰ درجه سانتیگراد) اندازه گیری شد . فعالیت آنزیم های آسکوربات پروکسیداز و کاتالاز در خارشتر بطور معنی داری بیشتر ولی مقدار MDA کمتر از یونجه بود که نشان میدهد تخریب در یونجه بیشتر بوده است . در این مطالعه خارشتر بعنوان یک گیاه مقاومتر از یونجه نسبت به این تنش ها معرفی شده است .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.