مقاله پایش و پهنه بندی خشکسالی با استفاده از شاخص بارش استاندارد شده (SPI) و تاثیر خشکسالی بر تولید انجیر دیم شهرستان استهبان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پایش و پهنه بندی خشکسالی با استفاده از شاخص بارش استاندارد شده (SPI) و تاثیر خشکسالی بر تولید انجیر دیم شهرستان استهبان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پایش و پهنه بندی خشکسالی با استفاده از شاخص بارش استاندارد شده (SPI) و تاثیر خشکسالی بر تولید انجیر دیم شهرستان استهبان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پایش و پهنه بندی خشکسالی با استفاده از شاخص بارش استاندارد شده (SPI) و تاثیر خشکسالی بر تولید انجیر دیم شهرستان استهبان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پایش و پهنه بندی خشکسالی با استفاده از شاخص بارش استاندارد شده (SPI) و تاثیر خشکسالی بر تولید انجیر دیم شهرستان استهبان :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
استان فارس با سطح ۳۵۰۰۰ هکتار و شهرستان استهبان در این استان با سطح ۲۳۵۰۰ هکتار انجیر کاری مهم ترین استان وشهرستان تولیدکننده انجیر ایران به شمار می روند. در این مطالعه شهرستان استهبان به عنوان منطقه مطالعاتی انتخاب و برای بررسی شدت خشکسالی از داده های سالانه بارندگی ایستگاه های استهبان، رونیز و ایج طی یک دوره آماری ۳۲ ساله (۱۳۶۰-۱۳۵۹ تا ۱۳۹۱-۱۳۹۰) استفاده گردید. بدین منظور پس از جمع آوری داده های بارش ایستگاه های مورد بررسی، نواقص آماری موجود برطرف و شدت خشکسالی به وسیله شاخص آماری SPI محاسبه گردید. سپس با استفاده از مقادیر کمی شدت های خشکسالی و زمان وقوع آن نمودارهای شاخص استاندارد شده بارش در هر یک از ایستگاه ها تهیه گردید و در نهایت به منظوربررسی وضعیت خشکسالی، نقشه های پهنه بندی با روش IDW تهیه شد. نتایج نشان می دهد که شهرستان در سال های اخیر (۱۳۸۷-۱۳۸۶ تا ۱۳۹۱-۱۳۹۰) خشکسالی های ملایم، متوسط و شدید را تجربه کرده و شدیدترین خشکسالی با شاخص SPI (-1/926) در سال آبی ۱۳۸۷-۱۳۸۶ در ایستگاه استهبان و هم چنین طولانی ترین خشکسالی نیز از سال ۱۳۸۵-۱۳۸۴ تا ۱۳۹۱-۱۳۹۰ در ایستگاه ایج می باشد. خشکسالی در سال های اخیر با تداوم ۰ تا ۱ ساله همراه بوده که با توجه به تاثیر کمبود بارش برروی باغات انجیر دیم باعث کاهش تولید انجیر دیم گردیده است. اگرچه در سال های اخیر فراوانی خشکسالی ملایم بیشتر بوده ولی تداوم خشکسالی همراه با خشکسالی های شدید و متوسط سال ۱۳۸۷-۱۳۸۶ در منطقه عامل کاهش تولید انجیر دیم در ۶ سال اخیر می باشد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که راهکارهای اساسی در منطقه برای مقابله با خشکسالی و اثرات آن بر درختان مورد نیاز است چرا که درختان انجیر دیم استهبان که دارای سهم ۹۰ درصد از تولید انجیر خشک در ایران هستند با ادامه خشکسالی، به طور قابل توجهی آسیب خواهند دید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.