مقاله بررسی تاثیر روشهای خشک کردن طبیعی و مایکروویو بر درصد اسانس و درصد نپتالاکتون در گیاه دارویی نعناع گربهای


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روشهای خشک کردن طبیعی و مایکروویو بر درصد اسانس و درصد نپتالاکتون در گیاه دارویی نعناع گربهای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روشهای خشک کردن طبیعی و مایکروویو بر درصد اسانس و درصد نپتالاکتون در گیاه دارویی نعناع گربهای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روشهای خشک کردن طبیعی و مایکروویو بر درصد اسانس و درصد نپتالاکتون در گیاه دارویی نعناع گربهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روشهای خشک کردن طبیعی و مایکروویو بر درصد اسانس و درصد نپتالاکتون در گیاه دارویی نعناع گربهای :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
نعناع گربه ای با نام علمی Nepeta cataria L. یک گیاه دارویی از خانواده نعنائیان است. از اجزا اصلی اسانس آن نپتالاکتون می باشد. خشک کردن یکی از مراحل مهم پس از برداشت گیاهان دارویی می باشد که با توجه به نوع مواد موثره (آلکالوئید، اسانس، فلاونوئید و 😉 باید روش مناسبی را برای آن انتخاب نمود. انتخاب دما و روش مناسب جهت خشک کردن گیاهان دارویی، علاوه بر تسریع این فرآیند می تواند، در مصرف انرژی صرفه جویی نموده و بیشترین میزان ماده موثره را در گیاه حفظ نماید. در این تحقیق مقایسه بین تاثیر روشهای خشک کردن در آفتاب، سایه، مایکروویو توان ۲۰۰ وات، مایکروویو توان ۱۰۰ وات و خشک کردن در آفتاب+ خشک در سایه بر درصد و اجزای اسانس گیاه نعناع گربه ای مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان درصد اسانس با خشک کردن در مایکروویو با توان ۲۰۰ وات به دست آمده است. اجزای اسانس بطور معنی داری با روشهای مختلف خشک کردن تحت تاثیر قرار گرفتند این تاثیر بر نپتالاکتون چندان چشمگیر نبود اما بیشترین مقدار سابینن و بتاپینن با مایکروویو توان ۲۰۰ وات، بتااوسیمن (E) و (Z) هر دو در سایه به دست آمد. بنابراین مناسب ترین روش برای خشک کردن نعناع گربه ای خشک کردن در مایکروویو با توان ۲۰۰ وات بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.