مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر باکتری های محرک رشد (PGPR) بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیب زمینی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر باکتری های محرک رشد ( PGPR) گونه سودوموناس فلورسنس بر روی عملکرد و اجزای عملکرد دو رقن سیب زمینی ، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات (دو بار خرد شده) با ۳ تکرار در گلخانه مرکز آموزش جهاد کشاورزی استان اردبیل در سال ۱۳۹۳ اجرا گردید کرت های اصلی شامل سه سطح آغشته کردن غده ها به مدت ۲۴ ساعت با باکتری، آغشته کردن غده ها به مدت ۲۴ ساعت و سپس ریختن ۲ سی سی از باکتری روی غده ها در زمان کاشت و کاشت غده ها بدون استفاده از باکتری (شاهد) و کرت های فرعی شامل دو رقم آگریا و ساتینا بود. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد که اثر استفاده از باکتری محرک رشد و ارقام مختلف سیب زمینی در سطح احتمال ۱% معنی دار بود . همچنین بین باکتری های محرک رشد و ارقام سیب زمینی اثر متقابل وجود دارد نتایج این آزمایش نشان داد که در بین تیمارها تیمار تلقیح غده ها به مدت ۲۴ ساعت و ریختن ۲ سی سی از آن روی غده ها در زمان کاشت و در بین ارقام ، رقم ساتینا نسبت یه رقم آگریا برتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.