مقاله بررسی اثر اسیدیفایر گلوباسید و گرین کب بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر اسیدیفایر گلوباسید و گرین کب بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر اسیدیفایر گلوباسید و گرین کب بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسیدیفایر گلوباسید و گرین کب بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسیدیفایر گلوباسید و گرین کب بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور ارزیابی اثر استفاده از گلوباسید و گرین کب بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی، ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه سویه راس ۳۰۸ در غالب یک طرح کاملاً تصادفی با ۳ تیمار و ۳ تکرار به مدت ۴۲ روز پرورش داده شده گروه های آزمایشی شامل: شاهد( جیره پایه)، گلوباسید و گرین کب بودند. آنالیز داده ها نشان داد که مقدار مصرف خوراک کل و ضریب تبدیل کل در تیمارها معنی دار بود (۰/۰۵>P). بین تیمار ها از نظر افزایش وزن با شاهد اثر معنی دار وجود نداشت. از نظر ضریب تبدیل غذایی گرین کب بهترین ضریب تبدیل غذایی را داشت و بالا ترین ضریب تبدیل مربوط به گروه آزمایشی شاهد بود. همچین اسیدیفایر گلوباسید و گرین کب اثر معنی داری بر درصد وزن سینه، طحال، سنگدان، بورس و جگر نداشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.