مقاله بررسی تأثیر موتاسیون نقطهای ron1-1 بر مقاومت گیاه آرابیدوپسیس تالیانا به ویروس موزائیک گوجه فرنگی (ToMV)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تأثیر موتاسیون نقطهای ron1-1 بر مقاومت گیاه آرابیدوپسیس تالیانا به ویروس موزائیک گوجه فرنگی (ToMV) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تأثیر موتاسیون نقطهای ron1-1 بر مقاومت گیاه آرابیدوپسیس تالیانا به ویروس موزائیک گوجه فرنگی (ToMV) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر موتاسیون نقطهای ron1-1 بر مقاومت گیاه آرابیدوپسیس تالیانا به ویروس موزائیک گوجه فرنگی (ToMV)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر موتاسیون نقطهای ron1-1 بر مقاومت گیاه آرابیدوپسیس تالیانا به ویروس موزائیک گوجه فرنگی (ToMV) :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ویروس های گیاهی پارازیت های اجباری محسوب می شوند و گیاهان هم در تقابل با آلودگی به ویروس از فرآیندهای دفاعی استفاده می کنند. ویروس موزائیک گوجه فرنگی (ToMV) از جنس Tobamovirus و عضوی از خانواده Virgaviridae است. این ویروس دارای ژنوم RNA تک رشته ای با پلاریته مثبت است ویروس های جنس Tobamovirus ناقل حشره ای ندارند؛ بنابراین از طریق انتقال مکانیکی منتقل می شوند. گیاهان در اثر آلودگی به پاتوژن ها سطح گونه های اکسیژن فعال (ROS) را تغییر می دهند. جهت بررسی میزان ROS در بافت های مورد بررسی از ماده رنگ آمیزی (۳, ۳-Diaminobenzidine) DAB که در بافت های مورد بررسی یک ماده قهوه ای رنگ تولید می کنند که در واقع نشان دهنده میزان ROS در برگ های مورد آزمایش است استفاده شد. سطح تولید رادیکال های اکسیژن فعال در گیاه مادری Ler-0 بیشتر از گیاه موتانت ron1-1 بود؛ هم چنین شاخص کلروفیل در برگ گیاهان Ler-0 بیشتر از گیاهان موتانت ron1-1 بود و تفاوت معنی داری در مورد شاخص کلروفیل برگ نشان دادند. از لحاظ بروز علائم ویروسی یعنی بد شکلی برگ و پیجیدگی برگ ( برگ قاشقی و برگ لوله ای) در گیاه مادری و گیاهان موتانت آرابیدوپسیس تالیانا تفاوت معنی داری مشاهده نشد. میزان آزادسازی یون (نشت یونی) در ژنوتیپ ron1-1 بیشتر و تفاوت معنی داری با گیاهان مادری نشان داد. این آزمایش ها در قالب طرح کاملاً تصادفی و آنالیز داده ها با نرم افزار SAS و میانگین داده ها با حداقل اختلاف معنی دار مقایسه شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.