مقاله بررسی تأثیر دانه بندی خاک بر استحکام بدنه کاشی در حالت های خام، خشک و پخت


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر دانه بندی خاک بر استحکام بدنه کاشی در حالت های خام، خشک و پخت دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر دانه بندی خاک بر استحکام بدنه کاشی در حالت های خام، خشک و پخت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر دانه بندی خاک بر استحکام بدنه کاشی در حالت های خام، خشک و پخت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر دانه بندی خاک بر استحکام بدنه کاشی در حالت های خام، خشک و پخت :

تعداد صفحات:۳۳
چکیده:
در این پروژه انواع دانه بندی مواد اولیه و گرانول های تولید شده از اسپری درایر در مقاومت مکانیکی خام، خشک و پخت بدنه کاشی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد به طور کلی مراحل اجرایی پروژه انتخاب مواد اولیه مناسب جهت تولید بیسکویت کاشی، تولید انواع گرانول ها با دانه بندی متفاوت، پرس، خشک نمودن، پخت، اندازه گیری مقاومت مکانیکی بیسکویت ها در سه مرحله خام، خشک و پخت، پیدا کردن بهترین دانه بندی و بحث و بررسی نتایج است. با بررسی نتایج به دست آمده نمونه های ۶۲% و ۷۸% درشت، دارای بهترین استحکام (خام، خشک و چخت) بوده و همچنین میزان درصد انقباض و انبساط آنها نیز مناسب و مورد قبول است. ضرورت و هدف از اجرای پروژه، بالابردن استحکام و کیفیت کاشی با انتخاب دانه بندی مناسب، کاهش ضایعات کارخانه و رضایت مصرف کنندگان است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.