مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام سیر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر کودهای بیولوژیک بر عملکرد و اجزای ارقام سیر آزمایشی بصورت کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه کشاورزی و منابع طبیعی زهک در سال زراعی ۹۲-۹۱ اجرا گردید. کود بیولوژیک به عنوان فاکتور اصلی در چهار سطح شامل: نیتروکارا، نیتروکسین ، فسفات بارور ۲ و شاهد و ارقام سیر به عنوان فاکتور فرعی در سه سطح شامل مازند ، چینی و همدانی بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان که اثر کود بیولوژیک بر عملکرد سوخ (پیاز سیر) ، تعداد سیرچه در سوخ و وزن سیرچه معنی دار بود. اثر رقم بر تمام صفات از لحاظ آماری اختلاف معنی داری داشت. بر همکنش بین منابع مختلف کود بیولوژیک و رقم بر هیچ یک از صفات اندازه گیری شده در این آزمایش صفات معنی دار نبود. بیشترین عملکرد سوخ سیر در تیمارهای نیتروکسین، نیتروکارا و شاهد به دست آمد. بالاترین عملکرد به رقم همدانی تعلق داشت که در مقایسه با دو رقم چینی و مازند به ترتیب ۱۵ و ۴۵ درصد برتری داشت. نتایج همبستگی ساده صفات نشان داد که ویژگی های وزن سوخ و قطر سوخ و تعداد سیرچه بیشترین همبستگی مثبت و معنی دار را با عملکرد سوخ نشان دادند. بر اساس نتایج این تحقیق می توان اظهار داشت که استفاده از کودهای بیولوژیک تاثیر معنی داری بر عملکرد دارد و توجه به آنها به منظور جایگزینی و یا بخشی از نیازهای غذایی گیاه در راستای کشاورزی پایدار قابل تامل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.