مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذر شش توده بادرنجبویه(Mellissa officinalis L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذر شش توده بادرنجبویه(Mellissa officinalis L.) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذر شش توده بادرنجبویه(Mellissa officinalis L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذر شش توده بادرنجبویه(Mellissa officinalis L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی خصوصیات جوانه زنی بذر شش توده بادرنجبویه(Mellissa officinalis L.) :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بادرنجبویه (Mellissa officinalis L) یکی از گیاهان دارویی مهم دنیا بوده که به دلیل دارا بودن ترکیب های معطر خاص موجود در اسانس آن، در صنایع دارویی، بهداشتی و غذایی کاربرد فراوانی دارد. شش توده به منظور بررسی تنوع ژنتیکی خصوصیات رشدی اولیه بذر گیاه دارویی بادرنجبویه مورد آزمون قرار گرفتند. در این تحقیق خصوصیات رشدی اولیه بذر گیاه دارویی بادرنجبویه شامل نسبت طول ساقه چه به طول ریشه چه، طول گیاهچه، تعداد بذور جوانه زده، یکنواختی جوانه زنی، نرخ جوانه زنی و شاخص جوانه زنی در ۶ توده ایرانی از طریق طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار بررسی شدند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که بین توده های مورد مطالعه اختلاف معنی داری از نظر طول گیاهچه، تعداد بذور جوانه-زده، یکنواختی جوانه زنی، نرخ جوانه زنی و شاخص جوانه زنی در سطح یک درصد وجود دارد. شاخص جوانه زنی با طول گیاهچه، تعداد بذور جوانه زده، یکنواختی جوانه زنی و نرخ جوانه زنی همبستگی مثبت و معنی دار در سطح احتمال ۱ درصد داشت. بر اساس نتایج تجزیه خوشه ای با استفاده از ضریب مربع فاصله اقلیدسی شش توده به دو گروه تقسیم شدند. یافته های این مطالعه نشان می دهد که توده کرج در گروه اول و مابقی توده ها در گروه دوم قرار گرفتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.