مقاله بررسی پوسیدگی باکتریایی پیاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پوسیدگی باکتریایی پیاز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پوسیدگی باکتریایی پیاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پوسیدگی باکتریایی پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پوسیدگی باکتریایی پیاز :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
از طوقه و غده های پیازهای با علائم نکرز و له شدگی در مناطق مختلف پیاز کاری و انبارهای استان همدان ۱۵ جدایه باکتری ، خالص سازی و اثبات بیماریزایی شدند. نتایج بررسی ویژگی های فنوتیپی و فیزیولوژیکی استرین ها نشان داد که استرینهای جدا شده گرم منفی، اکسیداز ،کاتالاز ، لوان و لیسیتیناز مثبت، این استرینها روی محیط کشت King,s B رنگ فلورسنت تولید نکردند. بر اساس ویژگیهای بیوشیمیایی و فنوتیپی بررسی شده استرین های جدا شده به عنوان Burkholderia cepacia شناسایی شدند. این اولین گزارش از وجود باکتری Burkholderia cepacia روی پیاز خوراکی در ایران است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.