مقاله بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک فسفره و ورمی کمپوست بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بادرنجبویه (Mellisa officinalis) در شرایط آب و هوایی استان تهران( دماوند)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک فسفره و ورمی کمپوست بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بادرنجبویه (Mellisa officinalis) در شرایط آب و هوایی استان تهران( دماوند) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک فسفره و ورمی کمپوست بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بادرنجبویه (Mellisa officinalis) در شرایط آب و هوایی استان تهران( دماوند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک فسفره و ورمی کمپوست بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بادرنجبویه (Mellisa officinalis) در شرایط آب و هوایی استان تهران( دماوند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک فسفره و ورمی کمپوست بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بادرنجبویه (Mellisa officinalis) در شرایط آب و هوایی استان تهران( دماوند) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
استفاده از کودهای شیمیایی خسارت های جبران ناپذیری بر پیکره محیط زیست وارد کرده است.. در این راستا به منظور بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک فسفره و ورمی کمپوست بر رشد و عملکرد گیاه دارویی بادرنجبویه ، آزمایشی در قالب آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار وتیمارهایی شامل ۵ سطح کود ورمیکومپوست (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۰ تن در هکتار) و کود زیستی فسفات بارور ۰ در دو سطح)تلقیح و عدم تلقیح با بذر( طی سال زراعی ۱۳۹۳ ) در مزرعه در منطقه دماوند از استان تهران اجرا گردید. نتایج آزمایش نشان داد.بررسی میانگین صفات تحت تاثیر مصرف سطوح مختلف کود زیستی بارور ۰ نشان می دهد که مصرف کود زیستی بارور ۲ دارای بیشترین ارتفاع بوته ، تعداد ساقه در بوته، تعداد برگ در بوته، وزن تر برگ در بوته ، وزن خشک برگ در بوته، وزن تر اندام هوایی ، وزن خشک اندام هوایی ، طول ریشه در بوته، وزن تر ریشه در بوته، وزن خشک ریشه در بوته، نسبت وزن خشک ریشه به وزن خشک اندام هوایی ، عملکرد بیولوژیک ، درصد اسانس و عملکرد اسانس در سطح احتمال یک درصد در مقایسه عدم مصرف کود زیستی بارور ۲ داشت. بنابراین مصرف کود زیستی بارور ۲ به لحاظ افزایش پارامترهای رشد و نمو و نیز عملکرد بیولوژیک و عملکرد اسانس برای کشت گیاه بادرنجبویه موثر می باشد. بررسی میانگین صفات تحت تاثیر مصرف سطوح مختلف کود آلی ورمی کمپوست نشان داد مصرف سطح پنجم کود آلی ورمی کمپوست(۲۰تن در هکتار) دارای بیشترین ارتفاع بوته ، تعداد ساقه در بوته، تعداد برگ در بوته، وزن تر برگ در بوته ، وزن خشک برگ در بوته، وزن تر اندام هوایی ، طول ریشه در بوته، وزن تر ریشه در بوته، درصد اسانس و عملکرد اسانسبود در سطح احتمال یک درصد اختلاف معنی دار با عدم مصرف کود زیستی بارور ۲ داشت. مصرف سطح چهارم کود ورمی کمپوست(۱۵ تن در هکتار) دارای بیشترین وزن خشک اندام هوایی ، وزن خشک ریشه در بوته، عملکرد بیولوژیک بود. بنابراین مصرف کود آلی ورمی کمپوست به لحاظ افزایش پارامترهای رشد ونمو و نیز عملکرد بیولوژیک و عملکرد اسانس برای کشت گیاه بادرنجبویه توصیه می شود. همچنین میزان مصرف کود آلی ورمی کمپوست به لحاظ کاهش هزینه مصرف ۱۵ تن درهکتار قابل توصیه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.