مقاله مطالعه پارامترهای تعادلی و سینتیکی برجذب رنگدانه متیلن بلو برروی تفاله چای اصلاح شده با سورفکتانت آنیونی سدیم دودسیل سولفات


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه پارامترهای تعادلی و سینتیکی برجذب رنگدانه متیلن بلو برروی تفاله چای اصلاح شده با سورفکتانت آنیونی سدیم دودسیل سولفات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه پارامترهای تعادلی و سینتیکی برجذب رنگدانه متیلن بلو برروی تفاله چای اصلاح شده با سورفکتانت آنیونی سدیم دودسیل سولفات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه پارامترهای تعادلی و سینتیکی برجذب رنگدانه متیلن بلو برروی تفاله چای اصلاح شده با سورفکتانت آنیونی سدیم دودسیل سولفات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه پارامترهای تعادلی و سینتیکی برجذب رنگدانه متیلن بلو برروی تفاله چای اصلاح شده با سورفکتانت آنیونی سدیم دودسیل سولفات :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف از تحقیق حاضر بررسی پارامتر های تعادلی و سینتیکی برجذب رنگدانه متیلن بلو برروی تفاله چای اصلاح شده می باشد. برای اصلاح سطح تفاله های چای از سورفکتانت آنیونی، سدیم دو دسیل سولفات استفاده شد. داده های تعادلی با مدل های لانگمویر، فروندلیچ و تمکین بررسی شد. نتایج نشان داد که داده های تعادلی با ایزوترم تمکین همخوانی بهتری را نشان می دهند که حاکی از آن است که مقر های فعال جذب روی سطح جاذب به صورت ناهمگن توزیع شده اند. ماکزیمم مقدار برجذب رنگدانه توسط جاذب، mg/g 252 در دمای ۳۰۳ کلوین بدست آمد. داده های سینتیکی نیز از مدل شبه درجه دوم پیروی کردند که حاکی از آن است که جذب در سطح جاذب اتفاق افتاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.