مقاله اثر عصاره سماق بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون درجوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر عصاره سماق بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون درجوجه های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر عصاره سماق بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون درجوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر عصاره سماق بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون درجوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر عصاره سماق بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون درجوجه های گوشتی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
این آزمایش، به منظور مطالعه سطوح مختلف عصاره سماق بر برخی از فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون درجوجه های گوشتی به مدت ۴۲ روز انجام گرفت. تعداد ۱۹۲ قطعه جوجه گوشتی سویه ی راس_ ۳۰۸ بر پایه طرح کاملاً تصادفی با ۴ تیمار و ۴ تکرار و هر تکرار ۱۲ قطعه جوجه استفاده شد. جیره های آزمایش، شامل: گروه ۱_ شاهد، بدون عصاره سماق ، ۲_ جیره شاهد + ۰/۱ درصد عصاره سماق، ۳_ جیره شاهد + ۰/۲ ۰درصد عصاره سماق ۴_ شاهد + ۰/۳ درصد عصاره سماق در کل دوره پرورش بود. نتایج مربو ط به فراسنجه های بیوشیمی سرم خون نشان داد: سطوح مختلف عصاره سماق، بر غلظت پروتئین کل، کلسیم، فسفر، کلسترول و HDL اتر معنی داری داشت. (۰/۰۵ > P ) ، ولی بر آلبومین، تری کلیسرید، گلوکز بی تأثیربود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.