مقاله بررسی باقیمانده سم بنومیل در محصولات گلخانه ای عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان (مطالعه موردی: قارچ خوراکی)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی باقیمانده سم بنومیل در محصولات گلخانه ای عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی باقیمانده سم بنومیل در محصولات گلخانه ای عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باقیمانده سم بنومیل در محصولات گلخانه ای عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان (مطالعه موردی: قارچ خوراکی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی باقیمانده سم بنومیل در محصولات گلخانه ای عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان (مطالعه موردی: قارچ خوراکی) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
مقدمه: امروزه امنیت غذایی یکی از مسائل مهم برای مصرف کنندگان محصولات کشاورزی است. با توجه به این که باقی مانده آفت کش ها در محیط و مواد غذایی با افزایش مخاصره ابتلا به انواع بیماری ها از جمله انواع سرطان ها، اختلالات عصبی، اختلال در عملکرد غدد درون ریز، آسیب به سیستم قلبی- عروقی و آسیب به سیستم ایمنی بر سلامتی موجودات زنده از جمله انسان تأثیر منفی می گذارد، این مطالعه با هدف ارزیابی غلظت باقی مانده سم بنومیل در قارچ خوراکی به روش اسپکتروفتومتری انجام یافت. مواد و روش ها: ۵ نمونه قارچ خوراکی پرفروش از گلخانه های فعال و بازار مصرف شهر همدان تهیه شد. پس از آماده سازی و فرآوری نمونه ها در آزمایشگاه با استفاده از استن، سدیم سولفات، دی کلرومتان، باقی مانده سم بنومیل در آن ها توسط دستگاه اسپکتروفتومتر در طول موج ۴۰۰ نانومتر در ۳ تکرار قرائت شد. پردازش آماری نتایج نیز توسط ویرایش ۲۰ نرم افزار SPSS انجام یافت. نتایج: نتایج بیانگر آن است که میانگین غلظت باقی مانده سم در نمونه ها به ترتیب برابر با ۰/۷۵±۵/۹۰، ۰/۷۸۵±۱۴/۰، ۰/۳۰۴±۱/۵۴، ۰/۴۵۰±۴۰/۰ و ۰/۰۳۲±۰/۶۶ میکروگرم در کیلوگرم می باشد. همچنین میانگین باقی مانده سم در ۶۰% از نمونه ها با رهنمود سازمان بهداشت جهانی تفاوت معنی دار آماری ندارد (P>0/05). نتیجه گیری: لزوم کنترل غلظت باقی مانده سموم در مواد غذایی از طریق اجرای برنامه های پایش منظم دوره ای، آموزش کشاورزان و وضع قوانین بازدارنده می توان گامی مؤثر در دستیابی به امنیت غذایی محسوب شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.