مقاله بررسی راهکارهای توسعه گردشگری در استان کهگیلویه و بویر احمد با رویکرد گردشگری روستایی با استفاده از مدل AHP


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی راهکارهای توسعه گردشگری در استان کهگیلویه و بویر احمد با رویکرد گردشگری روستایی با استفاده از مدل AHP دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی راهکارهای توسعه گردشگری در استان کهگیلویه و بویر احمد با رویکرد گردشگری روستایی با استفاده از مدل AHP  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی راهکارهای توسعه گردشگری در استان کهگیلویه و بویر احمد با رویکرد گردشگری روستایی با استفاده از مدل AHP،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی راهکارهای توسعه گردشگری در استان کهگیلویه و بویر احمد با رویکرد گردشگری روستایی با استفاده از مدل AHP :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
هدف تحقیق حاضر بررسی راهکارهای توسعه گردشگری در استان کهگیلویه و بویر احمد با رویکرد گردشگری روستایی بااستفاده از مدل AHP می باشد. روش تحقیق مورد استفاده، روش میدانی و با تکنیک پیمایش بود. ابزار اندازه گیری تحقیقپرسشنامه ای محقق ساخته بود که پایایی آن توسط اساتید رشته مدیریت جهانگردی مورد تأیید قرار گرفته است. جامعهآماری تحقیق حاضر کارشناسان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، اداره جهاد کشاورزی، و سازمان تعاونروستایی استان کهگیلویه و بویراحمد می باشد که تعداد آنها ۳۲۰ است از این تعداد با استفاده از جدول مورگان تعداد ۱۷۵نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. شیوه نمونه گیری، شیوه خوشه ای چندمرحله ای بود. به منظور تجزیه و تحلیل آماری ازآماره های توصیفی و استنباطی (آزمون دو جمله ای) در نرم افزار Spss17 استفاده شده است.از مهمترین یافته های تحقیقمیتوان به موارد زیر اشاره کرد: ۱ – تا حدودی زیرساختهای توسعه گردشگری روستایی در استان کهگیلویه و بویراحمدفراهم می باشد. ۲- گردشگری بر توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی روستا تأثیر مثبت می گذارد. ۳- بر اساس نتایجبدست آمده از تحلیل سلسله مراتبی (مدل AHP) راهکار افزایش حجم تقاضا، بالا بردن ارزش بصری جاذبه های روستایی، ومناسب سازی زیرساختها در اولویت اول تا سوم کارشناسان برای توسعه گردشگری روستایی می باشند. همچنین بر اساستحلیل سلسله مراتبی مناطق گردشگری آبشار یاسوج، منطقه موگرمون و چشمه بلقیس چرام به عنوان مناطق گردشگریبرتر از طرف پاسخگویان شناخته شده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.